http://www.meguiarsyeditepe.com/ Arayip Tarik'in arkadasiyim derseniz guzel bir fiyata yaparlar ;) Ben kendi aracima orada yaptirdim, tavsiye ederim
Printable View
http://www.meguiarsyeditepe.com/ Arayip Tarik'in arkadasiyim derseniz guzel bir fiyata yaparlar ;) Ben kendi aracima orada yaptirdim, tavsiye ederim
Ankarada uygulama yapmak için gmg garaj ve doktor vinly yıkama için hamamönünde bulunan pitstop tavsiye ederim
adana da peki en iyi kim yapıyor zeibart mı sonax mı yoksa meguaris mi?? boya korumaya girmesi gereken bir aracım var rengi baya soldu ne yapabilirim bu konuda siyah çünkü
AUTOJOY dan çok memnun kaldım aracımı ilk aldığımda zaten uygulamamıda orada yaptırmıştım.
Yıkamayada oraya gidiyorum :)
Her konuda memnunum
Boya konusunda Bütün boya işleri için TEMELLİ SERVİS'e gittim hep oradanda çok memnunum :)
maslak meg.den gayet memnun kaldım
son zamanlarda bakırkoy towncenter in otoprakındaki yıkamaya gidiyorum çok güzel yıkıyorlar meguars urunleri kullanılıyor ;)
ben hiç memnun kalmadım ordan meguiars şampuana dandik dedi toplam 3 adet meguiarsn ürünü var uygulama merkezi bellemiş kendini tamam dedim kendi köpüğünü kullan görelim dedim köpüğü sıktı arabayı yıkadı kurulamaya geçti tam yıkanmadan önce arabanın üstünde olan damla damla yağmurdan doğmuş çamur lekeleri halen üstünde abi dedim bunlar çıkmamış senin köpükle geçiyo kalmaz dedi ve üstünü bezle sildiler ne lastik parlatırlar ne hava tuttular ayrıca aracı silikon çek çek ile suyunu çekmeyin dedim diye elemanları suratlara girdi daha kötü davrandı arabama bende bırakın silmeyin dedim çıktım sahibi çok bildiğini sanıyo meguiarsı
kozyatağı bostancı taraflarında güzel iç ve dış yıkama yapan yer tavsiyesine ihtiyacım var
Bu yetkili olmayan meguiars bayisi ile yetkili olan arasında dış uygulamada farklılık var mı acaba:beuj:
Maslak tarafinda yikamaci aramaktayim..
maslaktaki meg. tavsiye ederim :) bir kere gittim ama çok memnun kaldım
Sakarya - Adapazarı / Auto King - Mustafa abi.
Meguiars ürünleriyle her türlü uygulama yapıyor , her türlü işçiliği çok güzel :)
eskişehirli arkadaşlarıda çay kahve içmeye beklerim
vişnelik mah. manolya sok. no:14
yücel oto yıkama
arkadaşlar tekrardan belirtiyorum , altunizade zadex'de son derece temiz ve düzgün çalişiyor. 1 saatten evvel araç çıkarmiyorlar. sahibini tanimam etmem ama araç yıkatacaksanız es geçmeyin derim=)
avcılar autojoy :icon_tup:
Ankara GMG Garage'ın araba yikamasindan fazlasiyla memnun kaldim bugun..
kaliperleri nerde boyatabilirim arkadaslar ?? yada nasıl boyanır solesenızde yapsam
sahrayıcedit ziwax iç-dış yıkamada baya memnunum
göztepe sonaxa bırakıcam arabayı,
iyi midir?
o taraflarda bir yer düşünüyorsan bostancı 3m gencay ve mustafaları tavsiye ederim işlerini severek yapıyorlar...Birde mequiars'ın ürünlerini kullanıyorlar,okudugum kadarı ile siteden bir kaç arkadaşta memnun kalmış bende uygulamasını orda yaptırmıştım m3'ün memnun kaldım açıkçası,tavsiyedir.
garantinin kampanyası ile olduğu için sonaxa bıraktım.
Verinğin çok ince dediler biraz harelenme kalacak dediler, pek mutlu değilim
garanti kapmanyasından ne kadara yaptırıyosunki sonaxa
125 TL dış boya koruma vs vs
verniği incelen araçlara vernik atılması yada başka bi olay mümkünmü yeni boya dışında?
Bostancı 3m'de yakın bi fiyata yaptırabilirdin çok daha güzel olurdu
sonax ole bende garantı kampanyasından yaptırmadan yaptırmıstım hareler kalmıstı sonra kızıltoprak meguıars da yaptırdım sıfır hare :D
bu arada pasta cila işlerini sitemiz üyesi herkesin tanıdığı zd9000 cupra nın sahibi hakan abinin feriköydeki tekiner otoboyada yıllardır tüm arabalarımı yaptırıyorum 10 üzerinden 10 diyebilirim iç temizlik içinde balat ziebart ı tercih ediyorum genelde fakat istanbulgarajında meguars uygulama atölyesi açıldı orayıda denemek lazım.
arbaayı alınca resim koyacağım,
paspas da hediye etmesi lazım ama kıvırıp etmeyecek heralde.
uygulamarını meq ile yapıyorlar hatta ben araba çıktıktan sonra 1 2 de malzeme almıştım hazırda kapalı varmı demiştim satmışlardı.
boya koruma yaptırmam lazım benım de...