ataturk sanayıye yolunuz duserse ugrayın 1.kısım ARD oto yıkama kuaför gururla sunar![]()
ataturk sanayıye yolunuz duserse ugrayın 1.kısım ARD oto yıkama kuaför gururla sunar![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Sehr geehrter Herr Ozan,
vielen Dank für Ihre Informationen und Ihren detaillierten Beschreibungen zu den Dienstleistungen professionelle Fahrzeugaufwertung in der Türkei.
Ich wäre Ihnen dankbar, wenn Sie mir ergänzend Bilder von Ihrem Fahrzeug zusenden würden.
Vielen Dank
Built to fall....
Maltepe meg e gittim,
3dk da bir ne içersiniz diye sormaları,
Türkçe konuşmayan çalışanları,
İlgisizlikleri,
Bilmişlikleri,
Diğer esnaflara *** atmaları,
Dışında iyiler.
Ben de boya koruma yaptıracağım sıfır araç için ama kızıltoprak meg yada üsküdar ziebart düşünüyorum ne tavsiye edersiniz hangisinden memnun kalırım?
bugun kiziltoprak meguiarsa gittim,herkes ove ove btiremiyodu taa bakirkoyden dedim inat ettim gidiim bi bakiim herkes cok ovuyo cok ovuyo..sonuc=HUSRAN!
arka camim icerden silinmedi,arka cami icerden silmedin dedigimde, sileriz abi cevabiyla karsilastim..arabaya bindigimde kullugum bosaltilmamisti,halen pis sekilde duruyodu sonradan farkettim..ee binerkende kontrol etmedim sahsen herkes ove ove bitiremeyince..acibademe gidip arabadan indigimdede jantlardaki pislikleri gordum..kisacasi ben memnun kalmadim..bu tarz sikayeti olan oldumu bilmiyorumda bida gitmem sanmiyorum.kolay gelsin herkese.
- K -
________
Dr.Ecu
İSTANBUL FERİKÖYDE ARAÇ BOYA İŞİ İLE UĞRAŞAN HAKAN ABİM SAOLSUN BENİM ARACIMI KOMPLE BOYADI VE ÇOK MEMNUN KALDIM SİZ DOSTALARMIZLA PAYLAŞMAK İSTEDİM BİLGİNİZE ...
![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)