http://www.sahibinden.com/turkiyede_...XQQdisplayitem hocam paran varsa butürkiyedeki en temiz vti diyebiLirim
![]()
http://www.sahibinden.com/turkiyede_...XQQdisplayitem hocam paran varsa butürkiyedeki en temiz vti diyebiLirim
![]()
Cihan M. SAVAŞ
Project01 Garage
Yani biraz daha temizini bulsan 40 milyar edecek öyle midir?
Bence çok abartılıyor bu Vteclerin fiyatları. Evet temizliğine göre 20 bin TL edebilir. Ama stage 1 olarak modlanmış olsa dahi daha fazlasını vermek genel manada konuşacak olursak gerçekten mantıklı olmaz ve bence tek açıklaması fanatiklik olur.
Bu durumda da zaten gerçekten hothatchler içinde gerçek bir efsane olan ep3 typeR' ın 2002 modelerinin temiz 50 milyar etmesi lazım.
ya söle ılanları koymayın buraya aynı laflar gereksız yere dönüp duryor sonra.
bu ılanı tum vti lara mal etmek yersız mantıklısı satılanı pıyasası nası herkez bılıyor zaten.
Hocam doğruya doğru. Herkes beni arabamı tatlı sert savunurken fanatiklikle suçladı. Ama gerçekten RS fanatiği değilimÜstünün üstünü var. RS in nefesi bir yere kadar ama EP3 bence hakikatten de bir efsane. Yeri geldi Stock RS lerle yanyana yürüdü yeri geldi 343 lük M3 lere 5 boy çaktı. Yani bu da zaten bu arabanın üzerindeki motorun ve şanzumanının nekadar iyi ve önünün açık olduğunu gösteriyor. Aynı şey RS için söz konusu bile olamaz. Ancak Throttle body ve hafifletme ile olur. Ama aynı işlemi EP3 e uygula o zaman fark yine aynı olur
Hakkını vermek lazım hocam.![]()
''SAÇMA SAPAN TEKLİFLERDE KİMSE BULUNMASIN, SATMA GİBİ BİR ZORUNLULUĞUM YOK İHTİYACIMDA YOK, FİYATIM BU İŞİNE GELEN ALIR İŞİNE GELMEYEN BAKAR İLANA GEÇER GİDER, HER PARAYI VERENE SATACAM DİYEDE BİR ZORUNLULUĞUM DA YOK. PARA BENDE MAL SENDE DİYEDE KİMSE GEREKSİZ KONUŞMASIN. BENDE FAZLASIYLA PARADA VAR MAL DA VAR ONUDA BİLEN BİLİYOR ZATEN....''
su yorumun ustune dunyada 1 tek VTİ bu adamda olsa ve ben VTİ askından olsem yine gidip almam o arabayı.
aynen yaw anlamıyorum bu ukalalıgın kendini beyenmisliğin nedeni nedir? gorende altın kaplama arabaya biniyor zanneder hasta ediyolar insanı...
30.000 liram olsa wrx alırım biraz daha koyar , yada az daha sıkar type-r alırım ben bu temiz vti hiç adanada görmedim adam garajdan çıkarmamışmı neci güneş yüzü görmemiş sanki ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)