yuh yaa burak bu sefer de sana bu honda grubunu iyi çözdüler anlaşılan yarın müsait olursan uğra da bi bobin kesici lpg kesici falan yapalım
bugün cihanın arabayı da gördüm adamlar direk kontak kısmını aynı şekilde bozmuşlar şifrelere hak getire çay kaşığıyla çalıştır olmuş anlaşılan kendi immomuzu kendimiz yapıcaz
ECUTECH İstanbul
bizim c4 vts in plakalıklarını çalmışlarfenerbahce plakalıgı ne işlerine yarayacaksa ve far yıkama kapaklarını koparmışlar götürmüşler..
Aynen milletin beğenmediği Irakta arabanı sokakta kapısı açık bırak kimse dokunmaz ..Bizim memleketin iyice çivisiçıktı..Polis hırsızı yakalıor ifadesini alıyor dosyasını hazırlıyor savcılığa sevkediyor bazen savcı serbest bırakıyor bazen hakim genelde 18 altı o.ç ları yapıyor.. iyice azıttılar hemen her mahallede hırsız oturuyor ve hepsinin belli bölgeleri var...
Burakçım geçmiş olsun nasıl sinirlendiğin ve gerildiğin ses tonundan belli oluyordu aallahtan çalamamış ibneler
geçmiş olsun garaja köpek almayı deneyim kesin çözüm![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
valla allh korumus.. ne yapmak lazım bunlara onlem almak ıcın serefsızler bız sakınıyoruz ozenerek yapıoyoruz adamlar gelıp calmaya calısıyo
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
gecmıs olsun sımdı ıyıcene can sıkmaya basladı bu o cocukları
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çok geçmiş olsun...
o.ç ları bunlar yaa
emeklerimi çalacaklar
Burak çok geçmiş olsun kankam ya...
Verilmiş sadakan varmış... Allah korumuş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)