geçmiş olsun moruk ya üzüldüm çok. Direksiyon kilidi almaya gidince bugun btanede bana al
Printable View
geçmiş olsun moruk ya üzüldüm çok. Direksiyon kilidi almaya gidince bugun btanede bana al
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız en sıkı önlemleri almak lazım hırsıza kilit olmaz ama caydırıcılık için alarm şart devamında şartel felan bence quik realese kit daha uygun oluyo direksiyonu göremeyince vaz geçiyolar tabi çekiciyle gelmedilerse
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun..
ben bir yili askin suredir pronetten kiralamali sistemde alarm kullaniyorum evimde 24 saat haber alma merkezine bagliyiz en ufak bir durumda hemen araniyoruz arti olarak evdeyken olasi ihtimaller dahilinde tek tus ile polis itfaiye ve ambulans desteginide merkezi konumunuza gore 5 ile 20 dakika arasinda sagliyorlar. bu son olaylardan sonra ayni firmaya ait kamera sisteminide kiralama yontemine gidecem. bugun gorustum kendileri ile. aylik kiralama ile hic bir suya sabuna dokunmadan goruntuleride kendi server'larinda kaydediyorlar ihtiyac halinde cd olarak teslim ediliyor. ayrica 7 gun 24 saat internete bagli bir bilgisayardan ve uyumlu cep telefonlarinizdanda goruntuleri izleme imkani sunuluyor. bu hafta kendi aracimin bulundugu acik otoparka ve belki birde evimin giris kapisina bakan yerlere kurduracam bu sistemi.
evet imkanı olanları için yapılması gereken çok faydalı bi sistem gürol
maliyeti ne kadar bu sistemin ?
moruk şu quick realase de mantklı aslında
kontak kaç paradı bakalım geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim.
neyse Allah yuzune bakmis zararin neresinden donsen kardir gecmis olsun kardesim:(benim anlamadigim niye eski arabalari caliyorlar afedersiniz g.tlerine mi sokacaklar ibneler hayret yaw:Deli:
valla bende anlamadım bu kadar büyük talepmi var eski arabalarada parçalamak istiyolar :D
Büyük geçmiş olsun.
İstediğimiz önlemi alalım bu O.Ç ler çekici ile de götürür arabaları...
buralarda çok şükür bi sıkıntı yok küçük yerler o nedenle daha güvenli
büyük geçmiş olsun,bu ara cok sık duymaya basladık butür olayları kapalı garajımızda olsa biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor sanırım bu aralar...
Gecmiş olsun Burak..
geçmiş olsun azıttılar bunlar iyice