Çok kötü olmuş inşallah içindekine bişey olmamıştır,çok çok kötü...
Printable View
Çok kötü olmuş inşallah içindekine bişey olmamıştır,çok çok kötü...
İnşallah araçtakilere birşey olmamıştır..
Ülkenin bu bozuk yollarında ve bir sürü vurdumduymaz şoför varken çok dikkatli araç kullanmak gerekli.Kendinize istediğiniz kadar güvenin,ama unutmayın ki karşınızdaki aracı kullanan siz değilsiniz.
Allah düşman başına vermesin:(
çok kötü olmuş.
çok fena.Allah yardımcıları olsun.
cok fena dıkkat etmek lazım.gormden sollama ya da saglama yapıolar gibi inş. yasıodur
Frensizmi vurmuş o öyle,yarısına kadar girmiş araba.
Umarım sağ çıkmıştır.
İnşallah kurtulmuşlardır. Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin.
etkilendim, aracı sürenin ve yanındakinin sağ kurtulacağına inanmıyorum maalesef :(
işallah sağ kurtulmuştur
fren izi göremiyorum resimlerde ya kafası çok güzeldi
yada bu kamyonun arka ışıkları yanmıyordu
dümdüz nasıl girmiş oraya :(
işallah arkadasa bişe olmamıstır arac xs
inşallah içindekilere bişi olmamıştır.Allah düşmanımın başına vermesin kaza.çok kötü bir şey
geçmiş olsun dıyelım
orası emnıyet şeridi sanki
allah korusun kurtulması cok zor bence..
Sürücü ne durumda bilgisi olan var mı :(
Öyle bir noktaki hız veya fren pek önemli değil. 1 cam 2 direk darbeyi karşılıyor.
İnşallah içindekilere bir şey olmamıştır. Allah korusun hepimizi.
surucuden kesin bi haber yok ama boyle bir kazadan sag kurtulması ancak mucize olur cok yazık allah rahmet eylesin:(
lutfen dikkatli olalım arkadaslar trafikte gereksiz hareketlerden kacınalım allah hepimizi boylesine kazalardan korusun bol bol sadaka verin.
içindeki arkadaşlara inşallah bir şey olmamıştır.cana gelen mala gelsin..
allah cümlemizi kazadan beladan korusun rabbim
Biraz alakasız olacak ama bende bugün bir kaza gördüm. Ufak bir kız çocuğu karşıdan karşıya geçerken araba çarpmış, oracıkta da ölmüş, üstüne gazete falan serilmişti. Çok kötü oldum ya, kimin aklına gelirki yeni bir yılın ilk gününde vefat edebileceğine:(
deepo yolu dümdüz yol.park halindeykenmi girmiş ne olmuş artık tüh
Rabbim cümlemizi korusun lakin birşeye takıldım kaza sonucu belli değilken nasıl oluyorda ALLAH rahmet eylesin yazıyorsunuz çok ilginç Ölmeden öldürürüsünüz siz insanı .
yaşıyosa allah şifa versin
O arabadan sürücünün sağ cıkmasını mumkun değil ama öldürmeyen Allah öldürmez diyelim bir ümit.Allah hepimizi korusun trafiğin şakası yok.
Çok kötü, Allah korusun.
Çok kötü olmuş gerçekten..
Allah kimsenin başına vermesin çok dikkatli olmak gerekiyor..
çok kötüymüş yaa. inşallah bişi yoktur kullananda :(
arkadaşlar aracın sürücüsü oaraçtan sag çıkmış ve araçta 2 kişi daha varmış şu anda hastaneden taburcu olmuşlar .
bu tür bir kazada ben yapmıştım arkdaşımla cok kötü bir duygu allah kolaylık versin hepsine geçmiş olsun.
damperi acılmayan tüm taşıtların arkasına üreticilerin arkadan carpmalar için araştırıp ürettigi barlar gerekiyo. altta herhangi bi absorb edicek malzeme olmadımı araba zaten ön camla iki direge kadar altına girio o yüzeylerinde zaten bu kadar enerjiyi sönümleyecek bi yapısı yok bagaja kadar gidio sonra.
allah korumus sahibini büyük geçmiş olsun en ölümcül kaza tiplerinden birini yaşamış.
allah hepimizi korusun
öldürmeyen allah öldürmuyor dıye buna denır gecmıs olsun ...toprak ettıler adamları ıkı dakkada
Geçmiş olsn kötü kaza.yaşamaları mucize.allah kimseye vermesin.büyük geçmiş olsn.
eminmisiniz ölmediğine ben pek inanmıyorum yine umarım yaşıyorlardır ama..
Vallah kazayı görüp yorumları okuduktan sonra acayip daralmıştım taki kurtuldular yorumunu okuyana kadar hiç böyle bi ferahlık hissetmemiştim çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun piskolojiside zor bu işin bişeyler yaparken bir avuç vidadan ibaret olduğunu unutmamak lazım.