arkadaşlar araç sürücüsü yaşıyor. hastaneden dahi taburcu olmuş arabada toplam 3 kişiymiş ve kimseye bişey olmamış. allah tarafından....
Printable View
arkadaşlar araç sürücüsü yaşıyor. hastaneden dahi taburcu olmuş arabada toplam 3 kişiymiş ve kimseye bişey olmamış. allah tarafından....
sürücünün sadece burnu kanamıs.2 kişilermiş aracta sevgilisinde kafası yarık ...
allah korumuş valla bende gazatede okudum büyük geçmiş olsun...
gerçekten çok sevindim kurtulduklarına.. İnanılmaz bir olay gerçekleşmiş.. Tekrardan doğmak gibi birşeydir bu arabadan sağ çıkmak..
allah korumuş gerçekten, eğer çok kaydıysa araç herhalde büyük bir refleksle eğildiler...
Allah korumuş , geçmiş olsun sahibine
allah kimsenin başına böyle bir kaza vermesin..hele helede 106 ile hiç vermesin,mazallah 4 tekerli tabut resmen.bazan böyle 106 ları gördükce satayım diyorum ama içimdeki bu 106 sevgisine her defasında yenik düşüyorum...
Allahın takdiri işte gerçekten mucize başka bi açıklaması yok.
allah kormus içindekileri çok kotu bi kaza:S allah kimsenin basına vermesin..
Allah korumuş,çok geçmiş olsun sahibine.
terbiye sınırlarını aşmayın,siz kimsinizde benimle böyle konuşabiliyorsunuz,zeka fakirimiymişim,burada laf kalabalığı yapıpta konuyu da saptırmayalım.benden yana bi terslik varsa ben özür dilerim ama en başta o cümleyi kullanarak siz agresif davranış yapıyorsunuz.benim orada anlatmak istediğimi düşünseydiniz anlardınız,hala siz diye hitap ediyorum saygıdan dolayı.burada herkesin herkese saygı çerçevesinde yorumlar yapması gerekir.bir daha da birşey yazmayacağım.laf salatası yapmaya gerek yok.
Ya kafanızı yormayın buna benzer bir arabadan bende çıktım ! Kısacası yiyecek ekmeğimiz varmış. Arkadaşları da Allah cc korumuş.
öldürmeyen allah öldürmüyo. tavan komple ezilmiş. geçmiş olsun arkadaşlara...
şans eseri kurtulmuşlar geçmiş olsun
offff cok yazık olmus ıns ıcındekılere bısey yokturr
çocuk vti almış
Allah korumuş.
allah korumuş..demek daha yiyecek ekmeği warmış..
konu hort olmus arkadaslar yazıyorsunuz ama tarıhe bakmıyorsunuz : )
Çok kötü! Geçmiş Olsun, ALLAH Kimseye Yaşatmasın...
Bak adam vti almış ne sular akmış köprünün altından :)
Bu konu daha duruyormu ben silinmiş sanıyordum
çok kotu olmus ya .
Allah korusun.
Çok kötü olmuş ya :(
Tarihe bakan yok galiba Casper :D
ahahahhahah :D içindekilerin çocuğu olmuş dicek şimdi biri :D
çok fenaa ya geçmiş olsun
çok kötü inşallah sag çıkmıştır içinden.
araştırmacı gazetecilik
Konu kilitlensin en iyisi..=)
:( içindekılerın pek sağ cıkacagını sanmıyorum ama allah her konuda yardımcıları olsun...
arac xs
01-01-2010
Bu araçta o kazadan sonra sağ çıkan olmaz malesef:(
Allah herkese hayırlı ölümler nasib etsin...
Hortingen...............