hemen g.t etmeyi parçalamayı ne seviyorsunuz yakalarsanız elinizden kaçana helal olsun
bu forumda kimse kadrolu foto cekmiyo , nasil her cektiginizi istediginiz gibi paylasiyorsaniz , insanlarin fotograf cekmek icin kendine arac aramasina da saygi gosterip dalga gecmemeniz gerekir . ayrica maddi birsey belirtilmemis dinlemeden neden yukleniyorsunuz ? maddi bir olay varsa onu uyarmak bizim isimiz , lafa geldimi hepiniz ornek insanlarsiniz , alayci post atan kisilere bakiyorumda hepsinin elinde bi kamera mevcut , ne bu tezatlik sizinle ayni isi yada hobiyi icra edene destek mi oluyosunuz kostek mi ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
yani şu postalara baktığım zaman hepsi eş dost ama anlamıyorum Mani kanada dan Türkiyeye tatile geldiğinde yılların birinde bu sitede mod olmadan böyle bir konu açmıştı hatta ilk Cemal ağabeyin CTR yi çekmişti yanlış hatırlamıyorsam o zamanda kimse araç fotosu çekmiyordu yine ona benzer bir konu ama hemen sarın
Samsa
Arkadaş belki daha önce otomobil üzeinde çalışmadı.
Kendini bu yönde geliştirmek istiyor belki.
Çekecek araba bulamıyor olabilir.Hem onun,hem araç sahibinin işi görülsün diye böyle bir konu açmış olamaz mı yani ?
kanka ben belli aralıklarda mangal partisi vericem apaçi miting şeklinde o zaman geliceksin hem facebook için hemde arabanın çekiceksin ahuahuah
Arkadaşlar ilk mesajımda herhangi bi ücretten bahsetmedim, orda açıkça belirttim mesleğim ve hobimden dolayı araç fotoları çekmek istiyorum diye yeni karar verdim kendi çapımda.. Bana para soranlar, fiş almassam indirim yapacakmısın diyenler, para çok kazanılıyomuş diyenler, merak etmeyin sizlere birer araç alacak kadar daha param varamacım sizlerde ki modlu araçların fotoğraflarını çekmekti sadece. Altında arabası olanlar hep böylemi yapıyo, hep karşısındakini küçükmü görüyo bu devirde?
Nikon D700
Nikon 24-85mm
Nikon 85mm f1.8
Nikon 50mm f1.8
Nikon 70-300mm
konu hic oldu
arabamin kozmetik i$leri bitsin ben cektirmek isterim.. pek profesyonel fotografimiz yok imzamdaki disinda..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)