Daha fazla çalışmalarını paylaşırsan sevinirim.
ayrıca İzmir'e yolun düşerse benim aracımı çekebilirsin.
Daha fazla çalışmalarını paylaşırsan sevinirim.
ayrıca İzmir'e yolun düşerse benim aracımı çekebilirsin.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Napsın stresten yapıcak bişey yok mecbur çekirdek çıtlatıyoBende ayın 10unda çıtlatırım artık
![]()
Nikon D700
Nikon 24-85mm
Nikon 85mm f1.8
Nikon 50mm f1.8
Nikon 70-300mm
Ayın 10'unda eğer yarışa gelirsen tavsiyem castrol etabının bump noktasına gitmen yönünde olur..
bu arada 37 kapı numaralı aracımızla bizleride çekersen seviniriz.
@berk, sen bende eklisin sanırım ama fırsat olupta bi türlü konuşamadık msnderahat ol matadordan hatırladım
@ersin ören, gelirsem mutlaka bulurum sizi orda
Nikon D700
Nikon 24-85mm
Nikon 85mm f1.8
Nikon 50mm f1.8
Nikon 70-300mm
araçtan ziyade Otomobil ...
Kolay gelsin ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bazen ciddi terbiyesizlik yapıyorsunuz.
Son zamanlarda bu forumda cok olmaya basladı.
Ne olup olmadıgını bilmeden tanımadıgınız insanlara sacma sapan yazıyorsunuz.
Adamın otomobil cevresi, arkadas cevresi sizin gibi olmayabilir, fotograf cektirmek isteyen arkadaslara yardımcı olurum hem kendimi gelistiririm hem arkadasların isi görülür mantıgında yazılmıs bir mesajı nasıl bu hale getirdiniz bilmiyorum.
Ama tanımadıgınız, bilmediginiz, düsüncesinden emin olmadıgınız insanlara su forumda düzgün konusun, babanızın yeri degil burası yeni üye de gelir bilgisizi de gelir yardım etmek isteyeni de yardım almak isteyeni de gelir, kendinize gelin...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
drift antremanlarına gidebilirsin, ben vakit buldukça gidiyorum.
en iyi orda çalışırsın.. çık pistin ortasına çek fotoğrafını .
ama dikkatli olmak lazım bazen kontolü kaybediyolar![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Bu fotograf işi gercekten komık bir hal aldı ne önemli şeymış yahu sıraya girenler falan noluyoruz bırakın Allah aşkına ya komık oldu bu fotograf işi.Bu arada araba değil otomobil falan bunlarada cok gülüyorum sanki hepimiz dışarda araba değil otomobil diye konusuyoruz takılmayın böle seylere.
Arkadaşım sende madem zevkle yapıyosun geliştirmek istiyosun kendini iyi malzeme olacaksa benımkıleride cekebilirsin istiyorsan.
Yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum Profesyonel demişsin fotoğraf bölümü mezunumuzun değilsen bu ibareyi kullanman bence yanlış olur.
Kastettiğin tecrübe dir bence
Kameramanlardada aynı şey geçerli amatör kameraman denir çünkü belgesi olmadığı için
profesyonel Fr.professionnel
Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse) meraklı, hevesli, amatör, özengen karşıtı: § “İstanbul manzaralarının en âlâsını profesyonel bir fotoğrafçının çektiği boyalı kartpostallarda bulabilirsin.”
Profesyonelin ilk anlamı bu konuyu açan arkadaşta, itiraz edenlerde araştırsın biraz
+1 dragger
onur sıkılıo galiba bu aralar direk saldırmış koyda görelim flnsanki foto çekio kendi ahah
Arkadaşlar profesyoneli boşuna demedim ben fotoğrafa 2 yılımı verdim hala eksiklerimin olduğunu düşünerek kursa gidiyorum ayrıca iki yıllık ünv bitirdim ve dgs sınavı ile kısmet olursa 4 yıllığa geçmeyi düşünüyorm ayrıca dersaneyede gidiyorum. Profesyonelliğim araçlar üzerinde yoktur pek bulamadığım için ama portfolyomde önceden eklediğim fotoları görebilirsiniz.
http://erkanhalli.deviantart.com/gallery/
portfolyo pek güncel değildir vakit bulamadığımdan eklemeye, eski fotolar var yavaş yavaş yüklicem yenilerini..
Nikon D700
Nikon 24-85mm
Nikon 85mm f1.8
Nikon 50mm f1.8
Nikon 70-300mm
Güzel fotograflar
Bu forumda fotograf ceken cok oldugu icin biraz isin zor ama eminim güzel otomobil fotografları cekersin
Bu konuda LOWRIDER Özgürü örnek alabilirsin, bence su an aramızda en iyi fotograf ceken Özgürdür![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)