benim nacizane yer ucagimda fotograflanabilirdi ama Ankara'dayim.![]()
http://erkanhalli.deviantart.com/art...Rain-127402661
çekmiş olduğunuz bu fotoğrafın orjinal boyutunu bana yollayabilirmisiniz masa üstü yapmak istiyorum mail adresimi pm ile yolluyorum şimdiden teşekkürler
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün TechTurkeyKonuyu açan arkadaşı tanımam ama burdan çekmeyi düşündüğün araç v.s. foto gibi bir durum var ise kendine fotoğraflarınız bölümünde bir konu aç oraya çektiğin fotoğrafları dök..illaki dönüpte gel çek diyen biri çıkar
bunun dışında yapılan etkinlikler drift fest ralli fln filan gibi ortamlarda bol bol fotoğraf çekme fırsatın olur bunların tarihlerini iyi takip et derim. Fotoğrafçılık okuyan arkadaşlara saygım sonsuz illaki onlar olayın çok farklı yönlerinden görebiliyorlardır. Fakat bugün okullarda verilen derslerin bir çoğu internet alanında mevcut yerli olsun yabancısı olsun bir dünya forum var, bu işi profesyonel olarak yapmak için illede bir okuldan mezun olmak gerektiğini düşünmüyorum ( okul okumayan birinin mezun olandan çok daha fazla bilgi ve deneyime sahip olması gerekir.) Fotoğraf çekmek artık kameralı bir telefon kadar uzak
Neyse konu çok uzadı burda konuya çok daha hakim arkadaşlar olduğu için ahkam kesmek istemem, güzel fotoğraflarını bekliyoruz arkadaşım sonrası gelir zaten..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)