User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
99 sonuçtan 96 ile 99 arası

Konu: Profesyonel Araç Fotoları..

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim nacizane yer ucagimda fotograflanabilirdi ama Ankara'dayim.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://erkanhalli.deviantart.com/art...Rain-127402661
    çekmiş olduğunuz bu fotoğrafın orjinal boyutunu bana yollayabilirmisiniz masa üstü yapmak istiyorum mail adresimi pm ile yolluyorum şimdiden teşekkürler
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Jan™
    Misafir
    siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün TechTurkey Konuyu açan arkadaşı tanımam ama burdan çekmeyi düşündüğün araç v.s. foto gibi bir durum var ise kendine fotoğraflarınız bölümünde bir konu aç oraya çektiğin fotoğrafları dök..illaki dönüpte gel çek diyen biri çıkar bunun dışında yapılan etkinlikler drift fest ralli fln filan gibi ortamlarda bol bol fotoğraf çekme fırsatın olur bunların tarihlerini iyi takip et derim. Fotoğrafçılık okuyan arkadaşlara saygım sonsuz illaki onlar olayın çok farklı yönlerinden görebiliyorlardır. Fakat bugün okullarda verilen derslerin bir çoğu internet alanında mevcut yerli olsun yabancısı olsun bir dünya forum var, bu işi profesyonel olarak yapmak için illede bir okuldan mezun olmak gerektiğini düşünmüyorum ( okul okumayan birinin mezun olandan çok daha fazla bilgi ve deneyime sahip olması gerekir.) Fotoğraf çekmek artık kameralı bir telefon kadar uzak Neyse konu çok uzadı burda konuya çok daha hakim arkadaşlar olduğu için ahkam kesmek istemem, güzel fotoğraflarını bekliyoruz arkadaşım sonrası gelir zaten..

tmRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Napalm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selamlar tanışma bölümünde tanıtmıştım kendimi ismim Erkan, 2 yıldır fotoğraf çekiyorum son dönemlerde araç fotoğrafları çekmeye karar verdim meslek ve hobimden dolayı, istanbul anadolu yakasında oturuyorum, aracının profesyonel fotoğraflarını çektirmek isteyen arkadaşlar varsa eğer irtibata geçebilir benimle..
    görüşelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)