Pazar günü gittim ben harika başladı aha dedim kopucas ama ne yazikki bence hayal kırıklığı oldu.Gittiğim son cem yılmaz filmiydi..
Pazar günü gittim ben harika başladı aha dedim kopucas ama ne yazikki bence hayal kırıklığı oldu.Gittiğim son cem yılmaz filmiydi..
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Bence de vasattı, gittikce kötüye gidiyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
GAyet iyiydi,bicok kisi ztn cogu yerde gulmedihahaha
ben begendim...yarindan pazara kada rsinemaya gidicem giderim tekrardan napalimahah
- K -
________
Dr.Ecu
bugün gittim...paso küfür içeriyor eskisi gibi eylenmedim...
en güldügüm sahnede...atın nikine kelebek konmustu onu aldı kıza verdimillet noldu diye 2-3 sn durdu sinemada sonra herkez gülmeye başladı
birde demet evgarın lemiyl banyo yaptıgı sahne![]()
Millet cogu ince espriyi anlamıyo bence filmde.. O yüzden kötü yorumlar geliyo..
Ben cok eglendim izlerken.. Hatta yanımdaki arkadasıma "Olm ben mi cok gülüyorum" felan dedim..
Cem Yılmazın filmlerini en az 6-7 kere izlerim, bütün esprileri yakalayabileyim diye.. Her izledigimde de farklı bi espri daha yakalarım.. Adam bazen cok ince espriler yapıyo cünkü..
Eminim bu filmi de bi o kadar izlicem..![]()
geçen hafta gelseydiniz yerli malı haftası vardı =)) YIkkk
cmylmz yapıyorsa güzeldir ilkesi değişmemiş
muhteşem deildi belki ama izlenesi bir film![]()
Kral Çıplak hikayesine dönmüş bu olay.
Sadece zeki olanlar kralın üzerindeki elbiseyi görür ya peh peh peh
Cem Yılmaz gibi birisi için çok kötü bir filmdi.İvedik'le kıyaslandığında ise bir başyapıt.
son zamanlarda çıkan diğer türk filmlerine göre iyidi. cem yılmaz içinse kötü tabii. daha iyisi olabilirdi
always AT by AT
Bi de kola olayının bkunu cıkarmıslar, tamam sponsor ol ne oluyorsan ol da bu kadar gözüne sokma milletin...
Sponsorun film icinde ne isi var?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
10dk ara esprisi fenaydı ya
dediğin gibi yavuz ,colaturka olayını çok abartmışlar
gitmeyecem![]()
Fazla beklenti içinde gidiliyor..Şahan & Cem Yılmaz haricinde adam gibi güldürebilen eğlenceli bir Türk yapımı yok..Şafak Sezere gülenler varsa bilemiyceğim tabi![]()
yarın akşam gidip izlicem
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)