Alarm sistemi tavsiyeleri?

Thread: Alarm sistemi tavsiyeleri?

1. Alarm sistemi tavsiyeleri?

ZeoN said:

Alarm sistemi tavsiyeleri?

Merhabalar arkadaşlar..

Honda Civic HB '99 1.4is araca sahibim.. Sunroof ek olarak araçta mevcut.. Cam kaldırma modüllü oto alarm sistemi hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.. 100 tl altında satın alabileceğim kumandası şık ve dayanıklı, camları ve sunroofu cam kaldırma modülü ile kapatabilecek bir sistem aramaktayım.. Marka model olarak neleri tavsiye edersiniz?

İnternette ve satışını yapan firmalarda gördüğüm ürünler var ama sizlerin kullandığı ve memnun olduğu bir marka model var ise sevinirim..

Teşekkürler..

2. H.bilgili's Avatar

H.bilgili said:
    en sorunsuz calısan alarm bence cenmax
    cam kaldırma harıcındekı fıyatı 85 lıra fakat montaj dahıl degıl
    yenıbosna dakı cenmax tan almstım

3. nime's Avatar

nime said:
    Evet yok başka bilen ???
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

4. Napalm's Avatar

Napalm said:
    Hocam o kadar işleve 100tlnin altında bulamassın, bizim megane aracımız var cam kaldırma modüllerinin tanesini 45tlye taktırdık ki alarm hariç bu fiyata. Üstelik sunroofta varmış sizde mebla biraz daha yükselecektir o yüzden
    Nikon D700
    Nikon 24-85mm
    Nikon 85mm f1.8
    Nikon 50mm f1.8
    Nikon 70-300mm

5. Sefa_vts's Avatar

Sefa_vts said:
    http://www.sahibinden.com/cenmax_5_l...XQQdisplayitem

Bunun yanına herhangi bir alarm sistemide olur..

6. Low-Rider's Avatar

Low-Rider said:
    gittigidiyor'da bir çok çin malı var uygun fiyata birden fazla özellike sunuyorlar ama ne kadar güvenilir onlara orası ayrı.

7. 8.000rpm's Avatar

8.000rpm said:
    her zaman cenmax derim
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

8. aqustic's Avatar

aqustic said:
    Cenmaxmış bilmem neymiş bunların artık devri bitiyor.Madem alcaksın.200 YTL'Ye 2000 metre mesafeden sinyal gönderen darbeyi elindeki ekrana bildiren alarmlar var.Onlardan al.
    Geçenlerde siteden bir arkadaşın alarmlı aracını çalmaya kalktılar kendisi duymamış komşusu duymuş alarm sesini.Sesi duymayabilirsin belki.Ama sesi duymadıgın zaman aracına yapılan darbeyi ekranda görebilirsin.O nedenle cenmax ve benzerleri benım için out.

9. Alarm sistemi tavsiyeleri?

ZeoN said:
    Cenmax Cenmax diyoruz ancak bu Xenon kiti Mteclere benziyor.. Çinliler ve Tayvanlılar piyasayı artık neredeyse tamamen ellerinde tutuyorlar sizde biliyorsunuz bunları..

Nitekim 130-200 tl arası satılan xenon kitleriyle 200 vew üzeri satılan Mtec xenon kitlerinin aslında hiçbir farkı yok.. Neredeyse aynı fabrikada aynı eller tarafından aynı malzemeler kullanılarak yapılıyorlar..

Belki diyeceksiniz o xenon sistemi bu alarm sistemi.. Hiç fark etmiyor öyle bir sardılarki etrafı öyle böyle değil.. Zaten benim isteğimde geçici en azından şu anda yeni aldığım aracımın üzerinde bulunan kumanda demeye bin hacet ve sireni gerçekten çok rahatsız eden 20 lira bile vermeyeceğim bir alarmdan kurtulmak ..

Aynı şey hele hele çok daha rahat bir biçimde cenmax ve türevleri gibi markalarda da geçerli kesinlikle.. Nitekim içleri aynı tasarımlar farklı.. Bir arkadaşın dediği gibi birçok alarm sisteminde ekstra güvenlik yok.. Senelerdir kullanılan yada ufak tefek yenilikler yapılmış sistemler mevcut.. Yoksa hepsinin aynı çalışma sistemi.. Alınacaksa tabi elindeki kumanda dan herşeyi gösteren hatta motoru çalıştırabilen 12dkyı geçince kapatan bir sistem almak mantıklı..

Ancak şu anda benim işimi 40 ila 80tl arasında kumandası şık olan siren sesi saçma sapan olmayan bir alarm seti çözecektir.. Modülüde geçtim bunu taktırdığımda bir süre sonra modülüde alırım.. Montajla alakalı sıkıntım yok kuzenim müzik sistemleri ve elektrikle uğraşıyor bu konuda yardımı dokunacak..

Gözüne çarpan söylediğim fiyatlarda varsa paylaşırsanız tekrar tekrar sevinirim.. Teşekkürler..

10. Low-Rider's Avatar

Low-Rider said:
    @ zeon ; gittigidiyor.com'da bakarsan güzel kumandalı modeller var istediğin fiyata , hatta baya bir kumanda seçeneği var.

11. gorke's Avatar

gorke said:
    aman diyim cenmax almayın berbat ötesi... 2 kere aldım kahretsin... aman diyim..
    Sakin güç...

12. metin's Avatar

metin said:
    cenmax yada desi tavsıye ederım hareket sensorlu alırsanız sunroofu da dahıl etmiş olursunuz ucuz yoldan
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

13. ali's Avatar

ali said:
    Quote Originally Posted by aqustic View Post
    Cenmaxmış bilmem neymiş bunların artık devri bitiyor.Madem alcaksın.200 YTL'Ye 2000 metre mesafeden sinyal gönderen darbeyi elindeki ekrana bildiren alarmlar var.Onlardan al.
    Geçenlerde siteden bir arkadaşın alarmlı aracını çalmaya kalktılar kendisi duymamış komşusu duymuş alarm sesini.Sesi duymayabilirsin belki.Ama sesi duymadıgın zaman aracına yapılan darbeyi ekranda görebilirsin.O nedenle cenmax ve benzerleri benım için out.
    marka nedir mustafa benim araca alıcam, evde oturduğum yerden görmem lazım

14. hakan48's Avatar

hakan48 said:
    alicaksan clifford ama cok para

15. ali's Avatar

ali said:
    Quote Originally Posted by hakan48 View Post
    alicaksan clifford ama cok para
    benim ep3 type-r da vardı clifford söksem olurdu (erhan duymasın )

16. sinan-s's Avatar

sinan-s said:
    Desi alarmlarda çok kaliteli..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

17. aqustic's Avatar

aqustic said:
    Quote Originally Posted by ali View Post
    marka nedir mustafa benim araca alıcam, evde oturduğum yerden görmem lazım