yuh ya yuh iyicene yüzsüz oldu bunlar ya imkanın varsa hakkını ara sonuna kdr uğraş derim ben
Printable View
yuh ya yuh iyicene yüzsüz oldu bunlar ya imkanın varsa hakkını ara sonuna kdr uğraş derim ben
adam resmen resmi üniforma ile soygunculuk yapmış yernde olsam o polisi hep taciz ederim
ceza tutanağında isim felan vardır bul adamı parçayı sor ne yaptı etti
diyorsun ki polistir... halka sahip çıkar, ona güveniriz, kuralları uygular, yasalar ne derse onu yapar...
şimdi buna ne denir? yani biiplenmeden ne denilebilir ki?
hırsız polis:)
adamın hava filtresi fantazısı warmiş demek geçmiş olsun kardeş kım olursa olsun öle bişeyi alamaz
egzost borularını verseydin keşke...
bencede şikayette bulun o polisi. öyle işmi olur ya. bugün haberlerde çıktı haksız yere arabasını çeken bir polisi ,vatandaş mahkemeye vermiş. mahkeme 5 yıl sürmüş ama polis hakkında takip kararı verilmiş ve aynı yanlışı 5 yıl içinde yaparsa 1 yıl hapis cezası almış polis.
adam ufak ufak araba topluo desene birinden filtre birinden korna birinden nitro yay jant derken yapar ama ilk virajda patlar ;)
çok geçmiş olsun ama keşke biran önce kurtulmayı düşüneceğine polisin isteğine karşılık hakkını savunsaydın .. en son arabamda arka koltukta bira şişesi çıktı diye alkol testi yapmadan içmiş muamelesi yapmaya kalktılar hemde yolda giderken sonra ben hakkımı savununca 5 tane ekip otosu almaya çalıştı beni ama genede alttan almak zorunda kaldılar .. 20 tane polis de olsalar haklıysan alamazlar anlicağın..
İlk defa boyle birşey duyuyorum :)
Fakat soyle bir mantık olabılırmı arabayı bağlatmak ıcın polıs anons gecmış çekıcı cağırmış ve anons gectığı ıcın arabayı muhakkak bağlaması gerek, ama akşam subeye hesap verırıken arabayı bağlatma evrağı değilde elındekı parçaları gosterıp arabayı bu malzemelerden dolayı bağlıyacaktım fakat surucu hemen sokup bana ıade edınce bağlamadım dıyerek gectığı anonsa bedel olarak şubesıne hesap vermek ıcın almış olabılırmı sizce?
Bence yarın git malzemelerını karakoldan almayı bı dene eğerkı verırlerse bu mantığı uygulamış demektır ama vermezlerse o zman savcılığa dırek başvur ben olsam bu mantıkta dusunur hareket ederdım..vede malzemelrımı gerı verırılerse Allah razı olsun o polısten der gıderdım çunku senı bağlama işlemlerınden kurtarmış oluyor..
yuh
olaya bak,resmi gasp olmuş bu iş.
bu bildiğimiz hırsızlık bütün sayfaları okumadım belki yazan olmuştur ancak polis bence bu işlere meraklı ve tipik polis ruhuyla bence işine yarayan parçaları almış. Mantıklı düşünürsek seni gönderirken filmlerine zarar verdimi yok naptı filtreni aldı hadi git dedi oh negüzel iş öbür araçtanda kornayı sök böylelerine ağıza alınmıcak küfürler ediceksinde neyse...
valla o an kım olsa aracını baglatmak yerıne 50 100 ytl lık filtresını verırdı bence araba baglanıp alana kdr bu dunya ıs ugrasmak ıstersen gıt ugras ama polıslerle ugrasman ıcın cok buuyk filtren olması lazım ;) ;)
geçmiş olsun;
topladığı rüşvetlerle yeni araba aldı herhalde modlamak için parçalarıda böyle topluyo hatta siteye üye olup nasıl modlama yapıca konusunda bilgi bile alıyodur belkide ahlaksız yaratık,
bunun gibi bozuk zihniyetli insanlar herzaman olacaktır ama eskiden rüşvetçiler daha fazlaydı yada bana fazla denk gelmiyor
Emniyet müdürlügüne sikayette bulunun, gereken yapılacaktır ;)