ben öle polisinnn direk yetkisini kullanarak fitreni gasp etmiş geçmiş olsun
Printable View
ben öle polisinnn direk yetkisini kullanarak fitreni gasp etmiş geçmiş olsun
ses kayıt cihazı veya telefonun ses kaydetme özelliğini kullanmak şart bundan sonra o zaman :)
araba typer fılan olsa kpro yu sokcek utanmasa ya yuh be
Yaptığı hareketi ispat edip dava açarsan meslekten men edilir .
Muz cumhuriyetimi burası ...
Ben asıl "ceza yemekten iyidir" diyenleri anlamıyorum... O adamın yaptığı polislik mi?
http://www.mersin.pol.tr/oneri.asp buraya girip şikayet et, sen etmezsen bana tüm detayları yaz ben edecem!
sen türkiyede bir ilk olabilirsin bune ya okudum şok oldum öle bişiolamaz yasal hakkını kullanmalısın bence
senin düşüncen bu olduğu için böle olmak zorunda değil böle bir dava aç kazan adam men edilsin sonrasında sana bitane polis sırf bu yüzden kanun dışı davranabilsin ...
Ben tam aksini düşünüyorum aksine yemez askerlikte nasıl alt üst varsa ordada var yiğide hakkını verip öle gömmeli ...
birde kanuna aykırıysan kanunsuz harekete yakarma nie oldu neden oldu deme durumun yok demektir ...
Haklıyken haksız olmamalı insan .
insiyatif diye birşey yok en çok buna anlam veremiyorum bazı barzolar hakediyor efendi efendi bu işin suyunu çıkarmadan yapanların ne gunahı var :rolleyes:
Geçmiş olsun Çağrı suç duyurusunda bulunacaksan yardımcı olurum.;)
Polisin yaptığına gelince; suç işlemiş orası kesin, cezasını bulmalı ondada hem fikiriz fakat kardeşim bilinçli vatandaş ve hukukçu kimliğini bir tarafa bırakıp olaya baktığımda ucuz kurtulmuşsun diyorum. Malesef Türkiye'de egzozlu, filmli, tadilatlı arabaya biniyorsan Karayolları Trafik kanununa göre aracın bağlanır. Adamda bağlamamış 10-20 liralık filtreyi almış. Ne kadar olurmu, hakkımızı arayalım desekte arabalarımız aynı kaldığı sürece polisin insiyatifine kalmışız. Bağlar, ceza yazar, kasap çekicilere çektirir bunlar polisin yetkisi dahilinde, şimdi banada gelseler yapma etme diyorum ama egzozumu söksem haklıysam kralını tanımam. Tekrardan geçmiş olsun mutlaka biryerden çıkar;)
BUnların alayı hırsız.Ha rüsvet almış ha filtrenı almış aynı şey bence..Yasak bişey yapmayıp muhattap olmamak en iyisi.Ben bile filmlerimi söktüm 1 numara yaptırdım sırf cahil heriflerle muhattap olmamak için ellerine koz vermemek için.
kim olsa bağlanmak yerine o filtreyi orda polise verirdi sonuç olarak adam aem in filtresi değil önemsiz bişey vermiş bir nevi rüşvet işte polise onu vermese her türlü bağlar burda adamın kafasını bulandırıyosunuz yok şikayet et yok suç duyurusunda bulun 50 lira için 500 lira içeri sokcaksınız :) uziycakda uziycak modifye olmasa arabasında haklı olsa neyse aşşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık boş konuşmayın yani kim olsa bağlanmamak namına o filtreyi verirdi veya rüşveti ;) naparsanız yapın aracınız mod luysa ya çok sağlam tanıdıklarınız olcak yada cebinizde 3 5 çorba olcak ötesi yok fantaziye girmeyin. bence iyi yırtmış. bu konununda sabitlenen ceza yedim bağlandım tipi konudan bir farkı yok
bende gecen hafta taksim tarlabaşında cam filmi,app plaka,egzoz ve müzik sisteminden yedim teybim açık olmadığı halde aracın müzik sisteminden ekstra sistem bulundurmakmış şaşırdılar nerden kesiceklerini,,arkadaşımın tesisatının kablolarını kopartmışlar 75 desibelden fazlası yasak diye sanki desibel ölçerle geziyorlar,,,ve 7 gün süre verdi parçaları sökmezsem arabayı bıdahakı cevırmede baglarlarmış,,,,,,napcaz bilmiyorum nası başa çıkıcaz,,,yaptıkları terbiyesizlikleri anlatmıyorum bile bunların yanında,,,taktıklarımız suçsa ok cezasına razıyız ama terbiyesizliğe asla,,,,