çok geçmiş olsun.kim olsa o durumda flt verirdi yoksa bir dünya ugraş.filitreni aldı+bide cezamı yazdı?
Printable View
çok geçmiş olsun.kim olsa o durumda flt verirdi yoksa bir dünya ugraş.filitreni aldı+bide cezamı yazdı?
tam apaciye denk gelmisin sen aracin uzerinden hicbir sekilde parca alamazr keske kamera veya ses kaydi yapsaydin..dun haberlerde gordum adamin biri haksiz yere arabasi baglandi diye dava acmis ve aylar sonra kazanmis hemde tazminat fln herseyini almis bilgin olsun:rolleyes:
Devletin çetesi işte. İyisi halden anlar, diğeri ''kimse bana dokunamaz polisim ben kafama göre'' diyen böyle egosunu tatmin etmeye çalışır. Yapacak şeyler var da halka açık forumda yazılmaz.
gecmis olsun cagri okudum uzuldum ama pesini birakma bir sekilde adami bul olayi duzeltmesini soyle bence olmadi bahadrla halledin
ceza+ filitre ilginc
anasına taksın o fıltreyı babası pompalayınca oter belkı war bole serefsızler hepsının a...... lazım gıt sıkayet et plkası warsa sole buyuk bırıne ondan daha ust bıurıne
Alla alla çok ilginç..demekki polis kendi arabasına takıcak filtreyi..Hırsız olmuşlar bu polisler .Yuh diyorum..
Sicil Numarası varsa git şikayete bulun cezamı kesti buna rağmen şahsi eşyama el koydu de bence !
insanın ıyısı kötüsü varsa polisinde aynı şekile iyisi kötüsü var bende sevmiyorum hata gıcık kapıyorum :) polişlere
Herhangi birsey yapmadınız mı bugun?
Emniyet müdürlügüne sikayet edersen emniyet müdürü bizzat o filtreyi yedirir adama...
Gecmis olsun..
2,2.5 sene önce cadde'de gece 3 sularında connect ekip otosunun yanından 2 ye cekip dip gaz gectim yol vermiyordu sonra anons etti durdum keske durmasaydım..
bir sürü tantana benimde kurban bayramından kalma büyük bir bıcak ve torpitoda duran falcata vardı onlara el koydu bir sürüde tehdit savurdu arabanıda bağlatırım aylarca alamazsın senide sabıka manyağı yaparım diye ama bisey olmadı tabi ki..
bende cok üstelemedim al senin olsun dedim bıcakla falcata ki zaten almıstı yani :)
nitro fln sorduguna göre adam bu işlerden anlıyor, kendi aracına takacaktır büyük ihtimal
bence şikayette bulunun cezamı yazdı üstüne filtremi aldı diye illaki bişeyler yapılıcaktır
way be kardeşim bütün sayfaları okudum çok ama çok üzüldüm emin ol biliyosun bende bu şekilde olmasada caze yemiş ve tartışmadan sonra trafikten men edilip 3 günlük izinle aracımı orjin yapıp muayeneye girmiştim 2008 şubat ayında bana tüm bunların maliyeti 950 tl yi bulmuştu sen 254 + filtre ile kurtulmuşsun ne diyim yaptığı aptalca ama yapabileceklerini düşününce en iyisi diyip kendini teselli et kardeşim Bahadır ın dediği gibi arabalarımız bu şekilde oldukça polislerin insiyatifine kaldık çok ama çok geçmiş olsun
Ben de aklıma gelen bir olayı anlatıyım..
Yıllar önce cd kopyalama işi yapan bir arkadaşın evine gelen 2 kişi polisiz diyerek evdeki bilgisayarları ve tüm cdleri alıp gidiyor. Bizim arkadaş arkalarından camdan bunlara bakıyor adamları taksiye binerken görünce polisi arıyor :) Ardından polis adamları ve cdleri buluyor, tabi arkadaş polisi aradığına pişman oluyor çünkü microsoft ürünlerini kopyalamaktan içeri alınıyor :)
saolasın abım olagan seyler bunlar mersın emnıyet mudurumuzde gıcıgın tekı.gecen bı abımız 106 gtı ile mersin emnıyet mudurunun arabasını saglamıs adam anons ettırıp ılerde durdurmus ve trafıkten men etmıs bu hafta onun muayene işleri ile ugrasıcam bende ben baglatmadıgına ve ruhsatı alıp egsozu soktur gel ole al dememesıne dua ettım neler yasanıyor ben ucuz kurtulduguma inanıyorum.
Arkadaşlar gerçekten çok yanlış düşünüyorsunuz.Arkadaşın bahesttiği polisin kötü bir niyetinin olmadığı besbelli,
O durumda polis ya aracı bağlayıp gerekli işlemleri yapacak ve normal olarak araç sahibinin canı bayağı yanacak yada standarta aykırı malzemeyi tutanakla şubeye teslim edecek.Polis arkadaş bence insaflı davranmış senin teşekkür etmen gerekirken anlamsız ve saçma bir şekilde eleştirip ağır itamlarda bukunuyorsun bence asıl yanlış bu...
Ha birde hepimiz araçlarımızı standardın dışına çıkartırken bağlanma olasılığını da en başdan kabulleniyoruz_2 kere 2 dir yani bu...
adam resmen çalmamış sen resmen dolandırılmışsın bir polis tarafından hemde helal olsun AÇLARDI TAM AÇ OLMUŞLAR bnm arabamdan değil filtre bir vida alsın oraya gömerim valla