kardeş hayırlı olsun ama daha almadan sıkıntı yaşatmsı kötü olmuş araba ne bu arada
boya kontrol makinası bir işe yaramaz, sıfır araç dahi olsa aracın muhtelif yerlerinde ki boya kalınlıkları aynı ölçüde olmaya biliyor. Muhtemelen araç gümrükte veya hala gemideticari ahlakın yok olduğu bu günlerde paramı aldım adam ne halt ederse etsin mantığı güdüyorlar helal olsun....
Bence kazadan beladan ziyade bayi peşin paralı müşteri gelmiş parasını almış belki mevcuttaki nakit ihtiyacını gidermiştir. Ellerinde olmasada nasıl olsa gelcek diye 3-5 gün geç teslim edilir bir şekilde atlatılır diye düşünmüşlerdir.Müşteri kaçmamış oldu yani...
En iyisi boya makinası ile teslim almadan önce bakıp almak..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
deseler ki arabanızı yoğunluktan dolayı ancak 10 gün sonra verebiliriz, benim kabulümdür. şu gün gelecek diyorlar parayı alıyorlar nerdeyse 1 hafta geçiyor üzerinden. çarşamba günü izmirden kalkan tır, cumartesi günü sisteme birlikte baktığımızda afyonda 60la hareket ediyor diye gözüküyor. c.tesi öğlen afyonda olan tır ancak p.tesi akşamına ankaraya geliyor. bir de 6 günde gelmesi normal mi diye sorunca da normal demeleri, normalse nasıl normal açıklar mısınız deyince de kem küm edip açıklama yapamamaları garip...
ızmırden cıkıs yapıldıgı soylenen bayının ve ankarada satıs yapan bayının hangılerı oldugunu pm atarsan aracın bahsı gecen 6 gun ıcınde herhangı bır ıslem gorup gormedıgı konusunda yardımcı olmaya calısırm
olayın içyüzünü tam öğrenmeden, sadece ulaşım sorunu mu yoksa başka işler de var mı onu öğrenmeden isim vermek istemiyorum...
aracı en son teslim alırken bi belge imzalarsınız aracı teslim aldım diye eğer ki onu imzalamadıysanız hiçbirşeyi alma gibi bir zorunluluğunuz yok.
belgeyi imzalamadan mikron ölçerle gidin tek tek tüm heryerine bakın aracın.
her ne olursa olsun yeni arabanın marka modelini söle yasal bi sıkıntı yaratmaz senin adına aldığın aracının markasını sölemek ...
Sonuç itibari ile kaza bela vs. bişi olmasa bile sıkıntı çekmişsin ve aynı sıkıntıyı başkalarının çekmesinide istemezsin herhalde ...
Bu marka karalamada değil sadece bilgi paylaşmak olur ...
Örneğin Temsa dan mitsubishi alacaklara Allahtan sabır dilerim evo X bile olsa ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
plaka ruhsat işlemleri için 2-3 gün sürüyo bende kredi ile almıştım para hesaplarına geçtikten sonra 3 gün sürdü ama tavsiyem kesinlikle boya makinasıyla bakmadan alma çok sıkıntı olur bir iki arkadaşımın başına geldi sonrada halledemiyosun sorunları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)