aynı olay bu günlerde bizimde başımızda şirkete bipper aldık ama gidiyorum devlet dairesi gibi bu gün yarın gel diyip duruyolar.birde kendileri telefon ediyo sabah gelin araçı teslim edelim diye ama gidiyorum akşama gelin diyo. araçın parasını ödeyeli 1 ay oldu nerdeyse. sinirler gerildi bizde bakalım 2 gün sonra ne olcak.
Valla bende 25 inde mazda ile bağlantı yaptım. Aracım 2 gün sonra ankara'ya geldi. Daha teslim almadım o ayrı. plakam bu hafta içi çıkar diye ümit ediyorum..
abc otomotiv efe oto ya ait. herhangi bir üçkağıt olmaz teslimatla ilgili sonun da teslim edeerler ancak boya kaza konularını bilemem tabi. yıl sonuna denk gelmesi muhtemelen sorun olmuştur.
Bende aracımı geçen sene yıl sonunda almıştım ve 11 gün bekledim.. Araba grande punto, çünkü krizin patladıgı zamandı.. Gerekçe olarak bursadan gelecek tıra 8 araba koyamamalarıydı.. Buna benzer sorunlar yaşayan arkadaslarımda oldu. Sen yinede boyasını felan kontrol ettir.. ama bişe çıkacagını sanmıyorum
Tango-1 never dies.
geçmiş olsun , benim mesleğim muhasebeci benim aklıma direk yıl sonu stok sayımı geldi, eğer stoktaki ürünlerin/malların sayısı tutmazsa stoka ne ürün girer nede çıkar. sizin arabayı alcaz diye paranızı yatırdığınız tarih 31 aralık 2009. müşteri kaybetmemek için yılbaşından sonra vercez diyememiş şimdi mal sayımındada sorun çıkınca arabayı teslim edemiyorlar ilk baştada size söyleyemedikleri için yok tırda yok yüklemede diye söylüyor ola bilirler
araç taşıma şirketimizi değiştirdik falan dediler ama sakladıkları birşey olduğu belliydi. büyük ihtimalle bu tarz bir sorun olmuştur.
dün akşam itibariyle gelen araca bugün ikinci el alım satım işi ile uğraşan bir arkadaşla gidip baktık, mikron ölçerle de ölçüm yaptık. bir sıkıntı çıkmadı. ruhsat 13ünden önce çıkmaz dedi bayi, bekliyoruz.
Fabrikanın attığı boyanın mikron kalınlığı farkının bir limiti vardır
Atıyorum 110 ile 180 arası normaldir(atıyorum, markadan markaya değişiyor çünkü),
Ama bir noktada 130, diğer noktada 240 yazıyorsa, 240 mikronlu alan boyalıdır ki zaten büyük fark vardır arada. Ki zaten boyasız alanda bile üst limitte çıktığı nadirdir ama ufak noktalarda da çıkabilir.
Elle parçanın üstüne atılan boya bu limitlerin üstünde çıkar, kendini belli eder.
Hangi bayi bu yaw opis mi?
opis i de nasıl sıktıysam![]()
boya tabancasıyla gidin
gerci alıp da sonra farketseniz bile aracı direk değiştirmek zorundalar. konuyu TR distrubutorune iletirseniz (eger bişi cıkarsa) direk arabayı değiştirirler markanın zedelenmemesi için. bizim arkadas bir bayiden ikinci el araba aldı. 3 yıl sonra arabada airbag olmadıgı anlaşıldı. distrubutor bayinin agzına etti ve adamın airbaglarini sıfırdan taktılar.
yani aracı aldıgın anda yada 1 gun sonra bişiler oldugunu anlamış olman farketmez. inşaallah da bişi yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)