bentley reklamın manası ne?
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
http://www.youtube.com/watch?v=1iV3bCSXufE
Buda benden olsun Audi--BMW
şimdi birine meydan okuysan onunla düelloya girmeyi göze almışın demektir dimi ?
birine gidip arkadan vurursan oda sana döner kozlarını paylaşırsın dimi ?
BMW ile Ferrari motor sporlarınn zirvesinde kozlarını paylaştılar...Kaç defa köklü kural değişiklikleri oldu sezona hep sıfırdan başladığı oldu ...
dülleo yu kim kazandı ? birine meydan okuyan sataşan eden olayı kazanmaz ...
er meydanına çıkınca galip gelen kazanmış olur ... Bu reklamları yapıcağına pistte 1 sn daha hızlı giden araç yapsaydı icrat yapsaydı ...
arıyette ben BMW yi kötülemedim ki ? nerde yazıyor bmw kötülediğim bi gösteririmsn merak ettimde ... Sadece Ferrari kadar değil dedim bunu belirttim.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ferrari reklam yapsa nasıl olurdu sizce
bence bi at olurdu önündede yuvarlak bi amblem gibi geliyor yani yakışmaz ata...
onceki sayfalarda bmw guzellik yarismasi kazaniyo, audi lemans kazaniyo, subaru engine of the year falan kazaniyo, en altinda da bentley var cok da ..ikimde diyo olayi buydu da arkadaslar ayri ayri postlamisbence bunlarin 1-2 si haric hepsi fan lerin yaptigi isler, bu kdr da olmaz
![]()
Alman otomobil üreticileri reklamın "etik" ahlakına sığmayan bu tip çalışmları hep sevmişlerdir.
Bunun birinci sebebi dünyanın pirestijli ve kaliteli markalarına sahip olmalarıdır.
BMW bu işi yapmıştır, Audi ve VW hiç boş durumamıştır, Mercedes te genelde yapar.
Ferrariye bu ilk değil... Audi Modena da dolaşan kırmızı R8'i ile yaptıdaha evvel...
Bunlar reklam olarak "etik olmayan" ancak tamamen firmalar arasında ufak iğnelemeler ile insanların da hoşuna giden ve ilgisini çeken yaratıcı çalışmalar.
(Bazısı sadece online kalır) Fake olanları da çoktur...
Tabi etik ahlaka sığmaz diyorum ama o atın ferrarinin atı oldğunu da kanıtlayamassınız.
Direk karşıdakine de giydirmiyor adam burada.
Eğitim alanım da reklamcılık olduğu için ben herzaman sevmişimdir böyle reklamları, okul projelerinde de benzer şeyler verirdim, çok ilgi çekerdi.
İlgi çekmese burada konu olmazdı zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)