benimde eski arabalarımın ve şimdiki arabamın cezaları var arabaları temiz kağıdı alıp sattım bu saatten sonra çıkarsa ödicekmiyim yani? sanmıyorum
benimde eski arabalarımın ve şimdiki arabamın cezaları var arabaları temiz kağıdı alıp sattım bu saatten sonra çıkarsa ödicekmiyim yani? sanmıyorum
odıceksınız arkadaslar bende szıın gıbı dusunuodum 2 sene once getzımı sattım gecen senede 206 ımı sattım... 2 sındede temız kagıdı alıp yaptım satısları... gecen gun 306 ım temız kagıdını almaya gıttıgım de 5.000 tl borc cıkardılar... temız kagıdı vermıolar... mecbur odeyecez yanı
Araba satılalı ne kadar zaman oldu. Hiçbir ceza yok. Ortada ödemem gereken bişide yok. Zaten imza bile atmadım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ınsallah ole olur... bende cnku ble dusunmustum ama bnm karsıma cktı hepsıde... bunları ınkar edemeyızmı acaba .... sonucta ben satmısım bu aracları... vermeselerdi o zmn temız kagıdı... sattıgım aracların borcunu odeyecegm :S
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşlar yediğiniz cezalar zaten pek gösterilmiyor. aracın muayenesi dendiği zaman temiz kağıdı var. ama satıcam deyince bazen temiz bazende cezalar gözüküyor fakat oda çözüm değil tek çözüm bütün borçları öğrenmek yoksa katlanıyor hemde durmaksızın
sıldıremezsen... kimi kime sıkayet edıosun![]()
temiz kağıdında trafik cezaları çıkmıyordu ve otarihde arac kimdeyse onu bağlıyordu cezalar nasıl olurda senin olmayan ceza sana kalır ? cok garip geldi eğer öyleyse bizde yandık![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)