Kerem..ara beni bugun mutlaka....!
- K - ________ Dr.Ecu
360 ın altındaki yere gidelim yaw
"Wagen"thusiast
stlegal Nickli Üyeden Alıntı abi gelmek isterimde araba vericez yarın verirsin abi
çıkışta vat69a gidiceksek gelirim MMUŞTU
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı çıkışta vat69a gidiceksek gelirim MMUŞTU valeybol sahasında basket topuyla futbol oynayan muştu sankoyamı gittin lan
imhotep Nickli Üyeden Alıntı yarın verirsin abi kelin kafaya bak antalya havaalanını gibi
stlegal Nickli Üyeden Alıntı kelin kafaya bak antalya havaalanını gibi abi kremledim parlıyomu
imhotep Nickli Üyeden Alıntı valeybol sahasında basket topuyla futbol oynayan muştu sankoyamı gittin lan istoça geldim diye ayak yapıyo buralarada dolanıyo
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı 360 ın altındaki yere gidelim yaw Olm orda Garson bize palamut anladın sen
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
imhotep Nickli Üyeden Alıntı abi kremledim parlıyomu kımıl kımıl olmuşşşşşşşş
stlegal Nickli Üyeden Alıntı istoça geldim diye ayak yapıyo buralarada dolanıyo ya bir insan hepmi arazi olur ya pes valla
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı 360 ın altındaki yere gidelim yaw bu kadroyla mı
stlegal Nickli Üyeden Alıntı kımıl kımıl olmuşşşşşşşş abi muştuya soylede ona gore bir ŞEY ayarlasın hahahahah
orhansah Nickli Üyeden Alıntı bu kadroyla mı hakanı oraya sokucaz geçe görüş gözlüklerini takıp hakana sarıcaz D:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı hakanı oraya sokucaz geçe görüş gözlüklerini takıp hakana sarıcaz D: ahauhauahua gözümün önünde canlandı şimdi bianda hepimiz garsonuz 5 porsiyon palamut sipariş etmiş Hakan
Kerem beni ara bugun mutlaka... ! bu mesaj aksamuzeri otomatik olarak kendini imha edicektir..
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Kerem beni ara bugun mutlaka... ! bu mesaj aksamuzeri otomatik olarak kendini imha edicektir.. Olm numarası yokmu sende adamın cepten arasana
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Kerem beni ara bugun mutlaka... ! bu mesaj aksamuzeri otomatik olarak kendini imha edicektir.. borcunu ver lan
XoR Nickli Üyeden Alıntı Olm numarası yokmu sende adamın cepten arasana yaw belki uyuodur n bilim,busaatte aranmaz gecenlerde beni arayan oldu fena sovdum sahsen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları