Yok artık yaa,hakkaten o zaman önce kamyon,otobüs ve dolmuşları kaldırsınlarda sonra otomobillere ceza yazsınlar.O kadar yüksek ceza yazamazlar herhalde zannetmiyorum.
Yok artık yaa,hakkaten o zaman önce kamyon,otobüs ve dolmuşları kaldırsınlarda sonra otomobillere ceza yazsınlar.O kadar yüksek ceza yazamazlar herhalde zannetmiyorum.
[SIGPIC][/SIGPIC]
böyle bişe olması mümkün değil modifiyeli araçları bırakın otobüsler kamyonlar ne yapacak ? benim bildiğim kadarıyla aynı filmden olduğu gibi muayene iptal oluyor sıfırdan muayene yaptırıyorsun ve her yakalandığında aynı işlemleri yapıyorsun ama yürürlüğe girdimi girmedimi orasını bilmiyorum sizde en güzeli durmayın benim gibi 3 ekip takın peşinize gezdirin![]()
PROJECT 01
aslı varmı acaba.... bugun aracımı yıkatmaya gıttgmde ordakılerde bole bıseyden bahsettıler... 600 tl gibi bi ceza kesılecekmıs artık dıe... gazetede cıktı falan dedıler
tr ye sokmasınıda engellesinler tr de üretiminide engellesinler takmayalım bizde ama bunu yapmazlar vergisi kesilir devletin ayıp ayıp utansınlar biraz bu kadar ceza bu kadar vergi nereye neye gidiyor anlamış değilim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)