konuyu hortlatım :) mk1 ciler arayanlar tavsiyeciler
Printable View
konuyu hortlatım :) mk1 ciler arayanlar tavsiyeciler
mk1ler tavan yapmış durumda :D
mk1 değilde MK2 şiddetle tavsiye ederim
Tam hobi aracı, lego gibi,her işini kendiniz yapabilirsiniz. Basit ama kaliteli bir araç, parçaları çok ucuz,komik seviyede.
Dizel alırsanız az yakar ama TURBO dizel olursa gider. düz dizeller adamı verem eder (bende düz dizeli var ama arabama aşığım ) :)
ufak tefek dokunuşlarla (örenğin ön arka balon tampon) aracın ruhu değişiyor.
Bakımları zamanında yapılmış temiz bir araç bulursanız kaçırmayın. Wolkswagen seneler öncesinden bu günlere araç yapmış
Bakımlı temiz Golfler çok rahat dizellerde 350.000 benzinlilerde 500.000km gider...
Zaten komple dizel motor yaptırsanız, işçilik dahilk en fazla 1.750tl tutuyor :D Benzinli bundan dahada ucuzdur.
Kaporta parçaları sanılanın aksına yok değil var ama yerlerini bilmek lazım :) Yinede makul fiyatlarda
saygılar...
83 model mk1 şimdi ruhsatta 1093cc golf c yazıyor direksiyonda Lx yazıyor bloktakini okuyamadım ama silindir kapağının orda kocaman bi 1,6 yazısı var :D araba otomatik vites şimdi bu tam olarak nedir acaba :D
birde golf1e hidrolik direksiyon swap yapabilirmiyiz
Hidrolik direksiyon olması haricinde mükemmel araç. GLD '83 var çok memnunum.
forever mk1
ruhsat yanımda değil bakıp yazarım ruhsata göre 1,1 benzinli araç bunda sıkıntı yok motorda benzinli ama 1,1 mi 1,3 mü 1,6 mı çözemedim :D
Muştu abi, senin araç kesin 98 modeldir.