bunu duyduğumuz iyi oldu :D ekonomik swap
Printable View
bunu duyduğumuz iyi oldu :D ekonomik swap
mk1 ve mk2 de gözüken ve gözükmeyen yerlerdeki çürümelere dikkat edin, motor da sağlıklı çalışıyorsa alın gelin...
mk2 nin yürüyeni büyük ölçüde ibiza 6k ve polo classic ler ile uyuşur.
mk1 görsel modifiye parçası ucuz vs denmiş zaten dünyanın en çok modifiye edilen otomobili GOLF tür. O sebeple görsel açıdan ekipman problemi yaşamassınız. Ne ülkemizde, ne Avrupada ne de amerikada.
Dizeller için tek önerim iyi bir dizel ustası olacaktır. Bu motorların dilinden anlayan iyi bir dizel ustası ile çalışırsanız ustanın yüzünü pek görmek zorunda kalmassınız.
Alamaya niyetlenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun... Güzel tercih.
Not... Eğer nakit ve vakit harcayarak zahmet ve masraf istemiyorsanız rahatsız edecek derecede çok ucuz araçlardan uzak durun.
bilmiyorum aynı yakarmı ama aynı ise 5000e bu alınır hiçbişey yapılmasa bile binilir..
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
Elektrikçi bi abim şahin'e MK1 turbodizel motorunu takmıştı. 10 sene evvel ;)
Geçen konuştuk, 500.000'i devirdim dedi :D
MK1 teneke jantlı basık olacak , önde kare plakasıyla dilini çıkarmış köpek yavrusu gibi çook şirin :)
ne kadar çok bilgi verildi ben böle bi konu açmıştım mk 1 almadan, kimseler yazmamıştı:D şansa aldım arabayı:)
:D konu sona dogru amacindan saptı :D sanki ekodan performansa gecis oldu
o kadar mesaj yazılmış o zaman mk1 e hangi motorları öneriyorsunuz? 1.8 golf motoru veya 1.8T passat motoru nerde bulabiliriz?
1987 model 1.6 TD Passat Station 1 ay önce 2.38'den 20-21 litre mazot almıştım 350 km gitmiştim.:D
çocukluk hayalim... Lütfen bu araçlarada ilgi gösterip fiyatlarını artırmayın... :) 200sx gibi olmasın bunlarda.... yakında 82 model golfe 12 13 isterler :)
:D dun 100 bin yakar hesaplari vardi evt :D bizim forumun dogasi geregi eko drive a karsiyiz hepimiz :D
sefa işte:D:D
ahaha :D yok öyle bir niyetim.. ekonomi olsun die düşünüorum abi
Ayrıca ''cusse'' nickli arkadaşa burdan da teşekkür ediyorum.. hiç mesaj yazmamış ama attığı özel mesajla kararımda kesin oldum..
Alıcağım(almayı düşündüğüm) araba belli oldu...
Kısmet bu işler.. Fanteziye gerek yok benim açımdan gazlıcak olsam 106 var :D
osman namın yürüsün :)
http://www.vwtr.net/forum/index.php?...ge;topic=967.0
burada güzel bilgiler var.
şimdiden hayırlı olsun diyelim.
bizdemi alsak :p
Bizde vardı deprem zamanında coupe passat 78 model benzinli idi 1.6d swaplemiştik.Russata da işletmiştik bir sorun çıkmamıştı. Çok az yakıyordu 160 görmüştük otobanda:)
metacafe linkiyle verilen videoda araç 6000devir mi çeviriyor gerçekten yoksa saat mi yanlış çalışıyor:eek:
böyle ucuza güzel arabalar varken doğana şahine broadway'e hala neden para verip binerler anlamıyorum...
Kesinlikle katılıyorum.
Nedenini söyleyeyim ''Avrupa araba parçası pahalı!''
hayır onların zihniyet şu: "ya bizim amcoolunda var araba tıkır tıkır çalışıyor hiç sorunu yok biz de alalım ondan " :hehe:
Arşivlik bilgiler resmen çok teşekkür ederim :) Google da arama yaptım sorgulanmış mıdır diye çıkmamıştı :)
Teşekkürler ilgine.. Sol ön kule çürüyerek ayrılmaya başlamış çamurluktan aracın altı çürük doluymuş ve sahibi pazarlık payı var derken ve bunları üstüne söyledikten sonra hiç pazarlık yapmamayı teklif etti.. 2.000 civarında alınabilirdi.. ancak hayallerim yıkıldı o araç için suan.. :(
Aklımda bam başka bi araçvar kısmetse olucak :)
şimdi mk1lerde yakıt konusunda
LPGliler mi Dizeller mi daha avantajlı tüketim değerleri noluyor 3 aşağı 5 yukarı
Sefa kafanda ki araçta buna benzer birşey olucak gibi:D
http://i47.tinypic.com/abjxpk.jpg
guduuuuuuuu ölürüm buna
Bugun yaylarım sökülürken dükkanda 91 model MK1 cabrio GTI vardı, bayıldım :D
MK1 91 model söyleseler inanmazdım :D