İlhan abı senın aracın eskı dizel o yakıtı olarak hem kendıne hemde pompa ve enjektorlerıne yazık edıyorsun,
Aracın o yakıtta daha cok sesı artar,ztn kırsal 2011 kalkıcak onun ıcın kulanırken yag koyacagız ıcıne kırsal motorıın daha yaglı bızım motorlarımızı koruyor ama dgrinde yag oranı dusuk,
Benden tafsıye bır daha o mazota para verme,ve yakıtında artımıs benımkı turbo oldugu halde 300 km den fazla yapıyorum 50 tl ye
arkadaşlar selamlar siteye yeni üye oldum, turbo dizel golf mkI almak istiyorum ama almanlar hakkında hiç bir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum.
Etrafınızda temiz fazla oynanmamış TD Golf MKI varmı acaba?
mk1 değilde MK2 şiddetle tavsiye ederim
Tam hobi aracı, lego gibi,her işini kendiniz yapabilirsiniz. Basit ama kaliteli bir araç, parçaları çok ucuz,komik seviyede.
Dizel alırsanız az yakar ama TURBO dizel olursa gider. düz dizeller adamı verem eder (bende düz dizeli var ama arabama aşığım )
ufak tefek dokunuşlarla (örenğin ön arka balon tampon) aracın ruhu değişiyor.
Bakımları zamanında yapılmış temiz bir araç bulursanız kaçırmayın. Wolkswagen seneler öncesinden bu günlere araç yapmış
Bakımlı temiz Golfler çok rahat dizellerde 350.000 benzinlilerde 500.000km gider...
Zaten komple dizel motor yaptırsanız, işçilik dahilk en fazla 1.750tl tutuyorBenzinli bundan dahada ucuzdur.
Kaporta parçaları sanılanın aksına yok değil var ama yerlerini bilmek lazımYinede makul fiyatlarda
saygılar...
83 model mk1 şimdi ruhsatta 1093cc golf c yazıyor direksiyonda Lx yazıyor bloktakini okuyamadım ama silindir kapağının orda kocaman bi 1,6 yazısı vararaba otomatik vites şimdi bu tam olarak nedir acaba
birde golf1e hidrolik direksiyon swap yapabilirmiyiz
Hidrolik direksiyon olması haricinde mükemmel araç. GLD '83 var çok memnunum.
forever mk1
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
ruhsat yanımda değil bakıp yazarım ruhsata göre 1,1 benzinli araç bunda sıkıntı yok motorda benzinli ama 1,1 mi 1,3 mü 1,6 mı çözemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)