User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: turkcell kontratlı iphone paketleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence hıcbıyere bagımlı kalmamak gerekır bende S modelını gecen hafta aldım turkcell bayısınden 1580 lıraya pesın en azından kafam rahat kımseyle ugrasmıyorum faturam neyse onu oduyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vodafone daki webtion özelliği mi bu blackberry deki paket sıkıştırma ile daha az data indirmenizi sağlayan ?

birde yamuluyorsam düzeltin ama sizin laptop dan açtığınız sayfaların KB değeri ile cebinizde açtığınız sayfaların KB değeri aynı değil sanırım.. yani cepten 1 gb hayli hayli yeter ama laptop dan 1 gb yetmez diye biliyorum. tabi işin içine cepten mp3 indirmeyi ve youtube gibi siteleri takılmayı saymıyorum

shuttle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell kontratlı iphone paket kullanıyorum.

İnterneti o kadar fazla kullanamıyorsun 1GB yetecektir. Kaldı ki telefonun özelliği var , her ay kotanı görebiliyorsun.

Faturayı ödemezsen dedikleri gibi hemen cihaz bedelini talep ediyorlar (sözleşmede var ,kaçarın yok) . Onun için faturalarını mutlaka otomatik ödemeye aldırmak gerekiyor (kredi kartı olsun mutlaka ) .

Bunun dışında konuşmalarını ayarlamak gerekiyor. En sık aradığın numaralar ve günler nelerdir? Bunun hesabını iyi yapmak gerekiyor. Yoksa bu paket acı sonuçlar ortaya çıkartıyor.

Hesabını bildikten sonra gayet mutlu olabilirsin

6-8 aya yeni iphone modeli gelecektir doğrudur ama 6 ay da çok uzun bir süre. Bence aklına yatıryorsa al derim. İphone gerçekten bambaşka bir dünya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shuttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcell kontratlı iphone paket kullanıyorum.

İnterneti o kadar fazla kullanamıyorsun 1GB yetecektir. Kaldı ki telefonun özelliği var , her ay kotanı görebiliyorsun.

Faturayı ödemezsen dedikleri gibi hemen cihaz bedelini talep ediyorlar (sözleşmede var ,kaçarın yok) . Onun için faturalarını mutlaka otomatik ödemeye aldırmak gerekiyor (kredi kartı olsun mutlaka ) .

Bunun dışında konuşmalarını ayarlamak gerekiyor. En sık aradığın numaralar ve günler nelerdir? Bunun hesabını iyi yapmak gerekiyor. Yoksa bu paket acı sonuçlar ortaya çıkartıyor.

Hesabını bildikten sonra gayet mutlu olabilirsin

6-8 aya yeni iphone modeli gelecektir doğrudur ama 6 ay da çok uzun bir süre. Bence aklına yatıryorsa al derim. İphone gerçekten bambaşka bir dünya
    bazı websitelerine telefondan girince otomatik olarak sitenin mobile versiyonu yükleniyor (ekşi sözlük, facebook, wikipedia mesela). bu sitelerden daha az download yapıyosundur muhtemelen, ekran boyuna göre ayarlanmış kısıtlı versiyonları çünkü. ama mesela foruma telefondan girince bilgisayarda çıkan sayfanın birebir aynısı çıkıyo, bence gene bilgisayarla aynı miktarda download yapıyoruzdur.

yeni model için de 6-8 değil ya baya baya en fazla 3-4 aydan bahsediyolar bu aralar. dedikodu tabi bunlar ama yine de applela ilgili ne dedikodu çıksa gerçek oluyo

kontratsız olsa hadi tamam da 2 sene kontrat fazla uzun bi zaman, 2 sene sonra 4GS bile çıkar bence azcık daha sabredip yenisini almak daha mantıklı

TknTzn
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcellden kontratlı hicbirsey almayın.

Cayma bedeli inanılmaz, yani kısaca cayamıyorsunuz.

Paket asımı yaptıgınızda da cok felaket faturalar geliyor.
    Ayrıca telefonu tek almak bence daha mantıklı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)