vız vız o sc sesi ne olacak? :D bide yükselmio mu o ses iyyy :D hala vti diyorum çok daha zevkli bi araç çıkar bence ortaya :D
Printable View
vız vız o sc sesi ne olacak? :D bide yükselmio mu o ses iyyy :D hala vti diyorum çok daha zevkli bi araç çıkar bence ortaya :D
Cooperlardan nefret ediyorum artık . Kişisel tabi..
Bence sat vtec al başka bişi al.
ozaman yazılım yapmasınn:) yıne gecer ama motor ömrü bıraz kısa olabılır:)
yani mini güzel araba ama o geçer bu geçer bunun sonu yokki
ama yola kendinizi tatmin etmek için bi 106 ve vtec le çıkın ardından miniyle verdiği zevki bunlardan vtec ve 106 gibi arabalardan almak imkansız bence
ortalama 5000 dolarla 230hp civarına gelebiliyor Minicikler tabi yürüyen aksamı ve ufak tefek ayrıntıları yazmıyorum.
hondaya üfle müfe diosunuz ama üflemenin maddi bedeli ve bilgi birikimi ve bekleme çilesi herkesi yapabilceği bişi deil
bu iki araba arasında ciddi fiyat farkı var mini olmassa vtec yerine başka seceneklerde var type r la kıyasla bence ama araba alıcaksanız ve paran 20 civarı ise kesinlikle vtec.
değerli yorumların için teşekkürler
benim aklımda kalan 2000 dolar civarına yuksek gucler elde edılebildiğiydi 190 hpcivarı ve performans ciddi iyileşir yani bence yukleme acısından fiyat / performans olarak en basarılı araclardan...;)
ki bencede sağlam modla 220 230 hp atmosferik olarak vtii tanıcağını sanmıorum...
pekı mınıye harcanan 5000 dolarla b16 ya turbo koymayı dusunsek 0.5 barda makınenın ıcıne gırmeden sızce sert b16 bı hayvana donusmezmı,mını yenı bır sıstem yeni yenıdır bence,goreceli bir kavram ıkısıde cok farklı araclar zewk we renk kavramı genede vtech secerdın heralde
atmosferik vtecleri yabana atmayın yav:) zamanında güzel atmosferik olarak yapılı vtecler vardı.. emin olun atmosferik olarak dolu bir vtec(B serisi) yapılı bir cooper s'i(kayış,kasnak,chip,egsoz,filtre vs.) geçer..
ben ne anlarım ya:) turbo çıktı mertlik bozuldu zaten :) 3 beygir için neler yapılırdı, şimdi bir düğme çeviriyorlar evc den 10-15hp :) gençlik nereye gidiyor böyle:P
eskiden mcs e kullanıordm trafikte şaka yapabilceği araba listesini buraya cıkarsam çoğunuz olurmu oyle şey fln der ama gercekten oyle arabanın arkası önü yok sanki her tarafa girip cıkıor durmadan yanlıyordu fwd handling :) fakat yüksek süratlerde 200 KM + ön cam duvar gibi yürücek yürüyemiyor :)aerodinamik deil ön taraf ve tavan pek fazla mcs nin işi dar virajlar ve sc gösterebileceği düşük devir yüksek vites rollingler
Mcs Sus Derim Trafik Için Bide Njt Vardi Oda Iyi Imiş Ben Pek Bilmiyorum. Trafikçi Idi Bu Arkadaşlar. Baş Komiser Hesabi.
:D :D :p
senin su avatarı görunce tırsıom zaten:)
atmosferik olarak çok yuklucende 200 hp leri gecicen gunluk kullanımı kısıtlancak o zman mınıyı gecer herhalde ben mantıklı gunluk kullanım sartlarında dıorum.. ki öle vti ı da hazırlamak az para değil ama zevk olarak en ust duzeyde tabikide ses devir ;)
-Arkadaşım yeni cooper S aldı , 6.500 $ tuttu parçalar geliyor
hedefledikleri rakkam 240 - 245 hp falan tam olarak parçaları
bilmiyorumda chip+headers+kasnak+filtre+intercooler'a kadar vs vs herşey olacak işte ..
-Parçaları yurt dışından getirttirirsen daha iyi olur bu konuda
sana 34 NJT 86 pert olan MCS'nin sahibi nejat yardımcı olabilir
veya birkaç arkadaş daha istersen tabi ..
-Evet eskiden değil halada zaman zaman öyle MCS'nin
kullanıcısı bence nejat idi anlatmaya gerek yok bilen biliyor zaten .. :)
estafurullah en iyisi değildim, iyilerden biriydim. subaru kiim ben kim be anıl nerdeee:) insanları kandırıyorum anıl karıştırma:)
günlük kullanımı kısıtlanmıyor. çokta zevkli paşa paşa gezebiliyorsun. he ben kullanmıyordum o ayrı:) atmosferik vtecten 200hp çok zor değil b serisinden,daha büyük düşün 230-240hp leri bulabilirsin he belki o zaman günde 100km değilde 50km yaparsın o da benzinden dolayı :)
b16 ile 200hp gecen arkadasim vardi ama gunluk okula bile arabasiyla gidiyodu nasil kisitlama bu anlamadim...
o kısıtlama dedıgınız seyı beygırle cok ılıskılendırmemek laızm bence sonucta kısıtlama sıkıstırmanın artmasından olacaktır ama bı beygır sınırı vermek yanlız olur 200 gıbı
en açıklayıcı olmuş bencede.mini alma imkanım varsa vtec almam.ama param vtece yetiosa vtec alır filtre eksoz ile devam ederim.çünkü vtec konusunda artık kitap yazmış büyüklerimiz var.onlarıda geçme gibi bi düşüncemiz olmadığı için.mini iidr.her atraksiyona gelio insana güven veren bi kullanımı var,donanım desen yok yok.tercih meselesi tabi.cooper kullanan insanın emin olun hakkındaki düşüncelri çok deişio.nse genede herkesin arabası kendine tabi.;)
Alta'nin parcalarina bak derim. Turbo kit ile 400hp alinabiliyor. 400hp mini de fena olur yani
miniye verecegin parayla yaa type-r yada aradaki fiyatla b18-b20 vti soluk keser bence..akıl falan bırakmaz