aslında doru ya vtec varken ne minisi sen en ıyısı sat vtec all turbo yapp olsun bıtsınn yapmak da gayet kolay kullanmakta:)
Printable View
aslında doru ya vtec varken ne minisi sen en ıyısı sat vtec all turbo yapp olsun bıtsınn yapmak da gayet kolay kullanmakta:)
diosun peki dorudur.ama bnim soluğumu kesicğini zannetmiorum oyüzdn gerenk yoq diorum zaten.şuan piasadaki en dolu type r da belli civic te ben onlar gibi yapamıycağıma göre heves etmemin manası yoq.açarım panaromik tavanımı kaparım dsc mi 1,2,3 sara sara gezerim ben öyle zevk alırım.type-r çok güzel bi araba ama masraf yapmadan çok bişeye benzemio oda.ama bi coil,stop,cam vs dış görüntü kendin glio,bide teyp tabi:)
Ya simdiden sonra VTI almak pek mantikli gozukmuyo. Kmler ucmus durumda, en yenisi 7 yasinda, sahsen sadece performans icin arabaya para vermem.
mini mini mini mini :):):):)
tamamem zevk meselesi diyelim ozaman polemik cıkmasın..bu arada piyasada 92 model si lar var hala temiz
vtı tabiki arkadaşlar bnce. tmm cooper s ii makina kötü demiyorum donanım olarakta üstün ama fiyat fayda olarak bakarsanız ii yüklenmiş bi vtı la iyi yüknemiş bi cooper s arasında dağlar kdr fark war ayrıca modifiyeyle uğraşan arkadaşlarında donımdan çok performansa odaklandığını düşünüyorum ki ne kdr elektronik = o kdr sorun demek :) 200 hp lik bi vtı la j works bi cooperi karşılaştırırsanız iş performans meselesiyle eyer hem keyif açısından hemde performans açısından ibre vtı dan yana ama donanım istiyosanız eyer cooper derim bide şöle bi olay war fiat stiloların ful donanımını bi inceleyin radarlı hız sabitleyicisinden tutunda koltuk ısıtmasına kdr herşey war donanım istiyosanız stilonun tek eksiği viraj içini aydınlatabilen farlar eksik KAÇIMIZ DONANIMI YÜZÜNDEN ARABAYA BİNİORUZ SİZCE ??? (büyük harfi dikkat çeksin die yazdım kimseye bağarmıyorum) SAYGILAR ;)
ya ben bazı karşılaştırmalrı anlayamıyorum
tamam vteclerinizde güzel olabilr eyvallah benimde sevdğm vtecler var
ama sizin hesaplara göre ben arabama bi chip yaptığımda vtec in yetişmek için headersından tutta şanzımanına kadar herşeyi yapması gerekiyoki anca yanyana aynı gidiolar
ne yani bnm arabamdamı miniden daha ii o zmn,ben aradaki farkları miniye binince anlıorum valla anlayamyanları bilemicem tabii,hatta şaşkınlıkla izlemeye decam edicem :)
sizin hesaplarınıza göre hiçbir üretici spor araba üretmesin (lamborghini,ferrari) özgün nasılsa çoğunu geçio :)
hoşgeldın kardeşim
hoşgeldın buarada
cemın cumlesıne katılıyorum''''sizin hesaplarınıza göre hiçbir üretici spor araba üretmesin (lamborghini,ferrari) özgün nasılsa çoğunu geçio
işte abı lamborghını adamlar goruntu var dıye hemen atlıyolar vtecgı bılmıyolar bana gore öyle :D :D :D ama bılseler
Bildikleri zamanda zewki kalömaz bulasamzlar :D
bir hondacı olarak ne kadar vti ları bnde begensem hastası olsamda TR de çk gzl yürüyen gtilar var takip ettiklerim var biri bu sitede sarı al plaka ola dahada vardır eminim yigidi öldür hakkını ver;)
çok var güzel yuruyen gti al,not,yor.yzd(vts),vs...
bide izmirde hju var :D
Umarm haziran ayı gibi scli bir vti ile coperS deneme fırsatımız olur...Şartlar eşit olsn ...