2007 model honda mugen accord sahibi olduk mecburen
aldıgımız aracın üzerinde turbo uygulaması var...Mugen jant mugen body-kit mugen fren balata mugen fren disc (orj.mutluhan honda tarafından uygulama yapılmış) aem map sensör,aem wideband,greddy egt,apexi-afc-neo,PROFESYONEL SERİ TURBO boost pompa,Garrett Turbo,hks-blow of,pipercross hava filitresi,vs.benim bildiklerim aracın üstümde extra bi beyin yok,walboro pompa yok,extra enjöktör takılmış,headers yok aracın üstünde,bu eksiklerle aracı yurutmeye calısıyoruz,yurutmeye calısıyoruz derken amacımız gazlamak deilk,iş den eve evden işe gitmeye calısıyoruz onuda yapamıyoruz...
bu arada arac yeni servisten çıktı,yağ pomp.üst kapak komple(mil,kep v.s)buji iridyum,devirdaim,komple turbo bıçakları degisti,manifolt tamiri,eksantrik zinciri,daha yazmadığım bi çok şey yapıldı,ve 5.500 tl para harcadık toplam su ana kadar aldıgımızdan beri..
su anki sorun bazen 80 km yi bazen 120 km yi gecince arac VSA arızası yapıyo ve motor 3000 / deviri gecmiyo ve kısacası arac yolda kalıyo,arkadaslarda beyinle ilgili sorun oldugunu söylüyo ve beyin almam gerektiğini vurguluyolar ama ben artık para harcamak istemiyorum bu konu hakkında arkadaslar varsa bilgisi olan yardım bekliyorum...