Allah rahmet eğlesin :(
Printable View
Allah rahmet eğlesin :(
Allah Rahmet Eylesin...
Allah Ailesine Sabır Versin...
Tüm tanıyanların başı sağolsun. Allah affetsin demekten başka bir çarem yok. İnşallah Allah bu arkadaşımızın intiharını affeder ve ona cennetinden yer açar.Alıntı:
İşyerine hacizden intihar
İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, oto yedek parçacı Ali Eryiğit, işyerine gelen hacizle girdiği bunalım sonucu kabloyla kendini asarak canına kıydı. Olay, dün saat 09.00 sıralarında İkinci Sanayi Sitesi 351 Sokak 22 numaradaki “Eryiğit” adlı oto yedek parça satış mağazasında meydana geldi. İşyerini açan çalışanlar, patronları Ali Eryiğit’in kabloyla kendini tavana astığını görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, 27 yaşındaki, bekar Ali Eryiğit’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.
Arkadaşımıza Allahtan rahmet yakınlarına da baş sağlı dilerim.
Daha bugün rahmetlinin işyerinin önünden geçtim... Hala yerinde duramayışı, enerjisi, güler yüzü, sanki hala kapsının önünde gidiydi... :(
Mekanı cennet olsun, Cuma günü ordayım.
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun
abi be, ben gidip kiminle söğüş yicem şimdi bekir'den. olmadı abi bu yaptığın, yalnız bıraktın bizi. mekanın cennet olsun, seni çok özlüyoruz.
nur içinde yatsın Allah ailesine yakınlarına sabır versin... izmirde baya yardımcı olmuştu bana..:(
Allah rahmet eylesin.toprağı bol mekanı cennet bekleyeni melek olsun. Geride kalanlarına sabır versin allah.
allah rahmet eylesin :(
abi askere geldik hayattan koptuk neler olmuş ya :(
mekanın cennet olsun kardeşim...
allah rahmet eylesin başınızsagolsun
nur içinde yatsın
allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun Allah günahlarını affetsin ...
Geride kalanlara sabırlar diliyorum ... :(