__fT__ Nickli Üyeden Alıntı
Aslında yazacak bişey bulamıyorum ama o kadarda çok şey varki söylenecek. Ben 4 yıldır tanırım Alişimi, her arabamı ona götürür, hepsinde ellerinin emeği vardı. İlk aklıma gelen onun için ehliyetimi vermemdi. Çok komikti çok gülmüştük, arabayı Alişim kullanıyordu ben sağda oturuyordum. Onun ehliyeti alkolden alınmıştı ve yokken bi daha yakalanmıştı ve eğer bi daha yakalansaydı içeri atacaklardı. 9. biralarımız ellerimizde otobanda hem gezip hem mhbt ediyorduk. Polisi gördüğümüzde Alişi birden arka koltukta gördüm. Polis kim bu arabanın şöförü dediğinde "benim" demiştim. İşte tam o günden sonra iyice kaynaşmıştık birbirimize, belki her dk birlikte değildik ama kardeş gibiydik, öylede severdim. 230la taklalar attı, bariyerin altından geçip ön camdan fırladı, ölmedi. Hastanede gözlerini açtığında "aldınmı dersini,bidaha alkollü araba kullanmazsın" dendiğinde "ne içmicez yaaa" deyip gülmüştü. Ne kız arkadaşı oldu bu kadar bunalıma sokacak, nede çok büyük ödenemeyecek borçları. Kendini asmak ne demek Alişim? Bunu ben yapardım mehmet yapardı o yapar bu yapardıda sen yapmazdın be :( Ali Eryiğit denildiğinde akla ilk gelen tarifler "rakı mangal, tavla, mekan eğlence, tam bir keyif adamıydı. İntihar var intihar var. Kafana sıkarsın anlık ölüm olur biter. Ama bir insanın kendini asması için en az 15dk.ya ihtiyacı var. Yani sen o düzeneği kurana kadar, ipi hazırlayıp düğümü yapıp tavandan geçirene kadar hiçmi korkmadın, hiçmi geride kalanları düşünmedin be cankardeşim :( daha söyleyecek çok şeyim var ama uzatmak istemiyorum. Allah'ım bu en son hatan, günahın olan intiharını affetsin yeter be canım kardeşim. Bunun haricinde zaten 7 cihanla barışık 10 numara adamdın. Ailesine ve geride kalan biz çok seven dostlarına sabır diliyorum. Seni unutmayacağız Alişim... :(:(:(