Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin..
çok üzücü allah günahlarını affetsin, çok zor bir durum kimse anlayamaz o psikolojiyi, kalbi kafası biter insanın öyle bir bunalım ki.. kimseye yaşatmasın keşke arkadaşımızada yaşatmasaydı. ailesine sabır versin allahım. toprağı bol olsun.
Sakin güç...
off off
allah rahmet eylesin içim ürperdi![]()
Allah rahmet eylesin, bu kadar güler yüzlülüğünden bahsedilen birinin bu şekilde vefat etmesi çok acı.
Ah be güzel kardeşim neden yaasen ki 200 le kaza yapan arabadan sağ sağlim çıkmışsın, hala olayı şakaya vurup rahatça dalga geçebilen bi adamdın, gezmen tozman yerindeydi, neydi bu kadar kafaya taktığın ve taktığını da belli etmediğin şey
son 3 haftadır sürekli uğruyordum yanına planların vardı yeni dükkanınla, hatta hep sen söyledin şöyle yapalım böyle yapalım diye, bu kadar istekliyken bişeylere noldu birden
Artık kim sürüngen yapıcak arabaları
ALLAH RAHMET EYLESİN. ALLAH taksiradını affetsin toprağın bol olsun huzur içinde yat![]()
allah rahmet eylesin..kısa bir süre önce tanıdığım ve onun kadar mutlu neşe dolu bir insanın böyle bir olay yaşaması aklımın ucundan geçmezdi..mekanın cennet aolsun ali abi![]()
allah affetsin kim bilir bilmediğimiz ne derdi vardı da onu intahara surukledi. gencecik adam tası sıksa suyu cıkar ekonomik nedenden olması bana biraz sacma geliyor yazık.
nasıl böyle birşey yapar rüyamda görsem imkan vermezdim onun gibi eğlenceli hayat dolu hep gülen birisi inanılıcak gibi değil izmirde bi haftada 2. yıkıcı haber .. mekanı cennet olsun
allah hepimize yardım etsin.. neler oluyor böyle anlam veremiyorum artık
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Allah rahmet eylesin![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)