Allah rahmet eylesin.
Ekonomik nedenden dolayı ya da değil buradaki faktör insanın bunalıma girmesi,kimin ne için bunalıma gireceği belli olmaz bakarsın biri kız için,biri karısından ayrıldığı için falan gibi sebeplerden canına kıymış olabilir,belki sana veya bana ya da birbaşkasına saçma geliyordur ama dedimya bir insanın canına kıymasının faktörü,başından geçen olay değil o olay herneyse onu bunalıma sokmasıdır yani tekrar söylemek gerekirse kısacası onun canına kıyma sebebi maddi sorunlar değil (BUNALIM) kendini çaresiz hissetmesidir ya da zannetmesidir.
Şuna emin olabilirsin eğer geri gelmeye hakkı olsaydı ve bunu yaptığını öğrenseydi ne kadar saçmalamışım diye kendide söylerdi (Kimin başına ne geleceği belli olmaz) bizim burada söylememiz gereken tek şey Allah mekanını cennet etsin günahını ve varsa geçmişte yaptığı günahları affetsin ve Allah kendini çıkmazda çaresiz zannedenlere yardımcı olsun AMİN.
bugün sanayie gidince öğrendim şok oldum. hayat dolu bi insandı hiçkimsenin aklına gelmezdi böyle birşey yapacağı. mekanı cennet olsun. allah sevenlerine sabır versin![]()
Allah Rahmet Eylesin..
sölicek bişe bulamıorm sabah aldık haberını ınanmadık ılk ulaşla hemen gttık işyerine grduuum anda yıkıldım izmirde tanıyan herkese sorun alı bole bişe yaparmı dıe guler gecer mumkunatı yok alınn bole bişe yapmasına inanamıorm çok üzdü bizi hiç gerek yoktu yedıımız ıctıımız aynı gderdı hep makara hep gulerdık eğlenırdık her arabamda bı emeği wardı hiçbi sıkıntısı problemı yoktu belkide bız ole bılıoduk allah kardeşimin butun gunahlarını affetsın mekanını cennet eylesin.toprağın bol olsun kardeşim seni unutmayacağız...........
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
arkadaşı tanımam , böyle konularada yazmazdım . yazmamın tek sebebi ölüm şekli.allah rahmet eğlesin , dostlarına ve kendisine ayıp etmiş![]()
Allah rahmet eylesin.
Herhangi bir rahatsızlıgı vs varmıydı?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)