isteyipte söyleyemediğim çok şey var..Başımız Sağolsun Allah Rahmet Eylesin
26 ŞUBAT 2010. RAHMETLİ ALİ ERYİĞİT'İN LOKMASI Dökülücektir.
2. Sanayi Eryiğit Oto'nun (Rahmetlının dukkanın Onunde) Haberınız olsun Arkadaslar. Allah Kabul etsın.
--------------------
www.honda-tech.com
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Allah rahmet eylesin başın sağolsun.
ggeçen rahmetlinin dükkandaydım şaka gibi yokluğu hakkaten belli ediyor... mekanı cennet olsun abimin
www.honda-tech.com
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
allah rahmet eylesın ...
allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun
Cok uzuldum. O kadar kayiptan sonra dahi her olum haberinde sirtim uyusuyor sanki.
Allah rahmet eylesin, Geride kalanlara gani gani sabir versin.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Tüm tanıyanların başı sağolsun. Allah affetsin demekten başka bir çarem yok. İnşallah Allah bu arkadaşımızın intiharını affeder ve ona cennetinden yer açar.İşyerine hacizden intihar
İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, oto yedek parçacı Ali Eryiğit, işyerine gelen hacizle girdiği bunalım sonucu kabloyla kendini asarak canına kıydı. Olay, dün saat 09.00 sıralarında İkinci Sanayi Sitesi 351 Sokak 22 numaradaki “Eryiğit” adlı oto yedek parça satış mağazasında meydana geldi. İşyerini açan çalışanlar, patronları Ali Eryiğit’in kabloyla kendini tavana astığını görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, 27 yaşındaki, bekar Ali Eryiğit’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.
Daha bugün rahmetlinin işyerinin önünden geçtim... Hala yerinde duramayışı, enerjisi, güler yüzü, sanki hala kapsının önünde gidiydi...![]()
Mekanı cennet olsun, Cuma günü ordayım.
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)