Calvin klein obsession night gerçekten başarılı bir koku
Printable View
Calvin klein obsession night gerçekten başarılı bir koku
Terre hermes acayip bise ya
Yıllar sonra ilk defa parfümümü değiştirdim.Dior-Sauvage a geçtim.Ben çok alışamadım ama beğeniyorlar baya
jımmy choo aldım biraz pahalı ama tavsiye ederim..
rochas markafonide indirimde bittiydi tekrar siparişini ettim
İnvictus bitmek üzere daha var alacağım tekrar 3 parfümüde tavsiye ederim..
one million kullananlar invictus sever ve daha da geri dönmez :D
Joop home
Xeryus rouge
Vakko
Costume national
Koku düşkğnlüğünüz varsa evinizede mudo mapazalarında satılan vavana velvet woods tavsiye ederim evinizde çok güzel kokuyor ;)
favori parfüm yazılırmı yaw.. sonra herkes aynı kokuyor mk :D Geçen arabadan çıkarken parfüm sıktım arkadaş versene banada dedi " yok " dedim yerine koydum indik , bi bozuldu bi bozuldu , lan oglum iki kişi aynı kokarak bir ortama gidermi ? sormazlarmı adama seviştiniz mi yoksa diye.
armand basi-basi homme farklı güzel bir kokusu var tavsiye ederim
Mizu sitesi için indirim kodu olan varmı?
Dior Fahrenheit
Acqua Di Gio
İsteyenler olursa eğer costume national intense getirebiliyorum.100 ml . 200 tl. Ürün tester kutusunda geliyor . testerlar daha kalıcıdır.
Zaranında erkek parfümleri çok iyi. mavi renklisi var .tavsiye ederim
Lacoste Pour Homme,baya eskı bır parfummus yenı elıme gectı başarılı ,kış ve bahara uygun,fıyatıda iyi kış kokusu arayanlar test etsın mutlaka.
bir tık daha pahalı ama bunuda tavsıye ederım Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme yarım şişe kullandım seneye tekrar düşünüyorum.Beynınızde yer eden bi kokusu var
Burberry London
Burberry Beat
Victor Rolf Spice Bomb
yves laurent le parfume
beyler kalıcı güzel kokulu bir parfum onerisi yapın da dutyfreeden aldırayım
Laura biogiotti ROMA hastasıyım
bvlgari aqva almıştım beyruttan 72 dolar verip, şimdi google ladımda çok komik rakamlar çıktı. Ben duty freeden 72 dolar gibi bir rakama alırken vergili olarak iç pazarda nasıl 110-120 tl gibi rakamlara satılabiliyor. Onu ayıkabilmiş değilim henüz. =)
4 yıldır Tom Ford Black Orchid kullanıyorum. Arada Grey Velvetier ve Noir. Tom Ford harici bir parfüm beğenemiyorum artık :)
aqvnın herhangi bi parfümeride fiyatı normal (pahalı) ama en son watsons vb mağazalarda 120 mi 130 mu neydi. bu farkı ben de merak ediyorum
ben de çok uzun zamandır kullanıyorum son 1-2 senedir kalıcılığı eskisi gibi değil
Ben değişmeli kullandığım üniformalara sıkıyorum, kuru temizleme yıkama sonrası dahi kalıyor üstünde. Demek ki replika üretimleri gelmeye başladı buraya. Beraber aldığım arkadaşım alırken söylemişti, bu kadar kalıcı olmaz onlar vs diye.
armani code
Ucuz yollu böyle yaza uygun hafif kokulu birşeyler önerir misiniz? Açıkça söylemek gerekirse 100 150lira vermek istemiyorum parfüme bütçe 60 max diyelim.
Dior-Sauvage son zamanların en iyi kokusu bence.
parfumun kralıdır tom ford black orchıd ama fıyatı cok yuksektır.
winter is coming;
yeni tavsiyeler var mi?_
ermenegildo zegna - Uomo
Armani he - joob homme
armani diamond
chanel bleu
Adam akıllı yeni koku üretilmiyor ki tavsiye olsun. :)
Getirilen yasalardan sonra güzel olan çoğu kokunun da içine ettiler, sevilen birçok koku reformule oldu, söndü gitti.
Niche parfümler oldukça yaygınlaştı artık bilmeyen yok neredeyse. Kesenin ağzı açılıp yeni alternatiflere anca o şekilde yelken açılabilir. Bu da 100ml parfüm için 300-400 lira üzerini kapsıyor tabi. :)
Parfüm forumlarından 10ml lik dekantlar satın alarak daha çeşitli bir koleksiyon da yapılabilir ama bu konu biraz hassas, aldığınız yeri-kişiyi tanıyor olmanız gerek.
channel bleu diyorum ve noktalıyorum (:
terre d'hermes.. severek kullaniyorum
Dior sauvage bu aralar favorim.
Trendyol ile mizu arasında kalite farkı varmı parfüm alıcam öyle bir duyum aldım?
yves saint laurent-intense
Orijinal olan ürünlerde kalite farkı olması gibi bir durum söz konusu değil.
Trendyol çalışma sistemini değiştirmedi ise son aylarda güvenle satın alabilirsiniz. Benim aldığım ürünler distribütör damgalı gelmişti. Yani tedarikçiye bağlı aslında.
Fiyat farkı yoksa şahsen mizu yu tercih ederdim, daha hoşuma gidiyor görsel olarak. :D
parfümmekanı nasıldır alışveriş siteleri arasında?
genel olarak en düşük fiyat orada gibi