Uygun fiyatlı parfüm arayanlara tavsiye ederim
.http://m.n11.com/dunlop-parfum-klasi...Q&gclsrc=aw.ds
Printable View
Uygun fiyatlı parfüm arayanlara tavsiye ederim
.http://m.n11.com/dunlop-parfum-klasi...Q&gclsrc=aw.ds
Polo blue kullanmış ve kullanan birisi olarak , yazlık parfüm öneriniz var mı ? Creed aventus'u çok beğendim ama fiyatı efsane. İnvictus da güzel gibi .
Önerileri alabilirim , yaz-sonbahar yani sıcak havalarda kullanabileceğim hangi güzel kokan parfümler var ?
http://images.hepsiburada.net/assets...0580042200.jpg
yıkım bi parfum beyenmeyen kız yok
Chanel Bleu De Chanel kullanıp yorumlayacak arkadaş varmıdır .
@mertkan polo green modeli değil mi ? Blue modelinden koku olarak farkı nedir ?
@dodiiş Mont Blanc parfümleri nasıldır ? Legend ve legend spirit var .
dün testerını sıkmıştı çalışanlar,beğenmiştim aslında ama şişesini hatırlamıyorum legend ya da legend spiritti.
Tester Parfum Depo bu siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? çok övüyo herkes ama doğru bilgi bizim siteden çıkar kesin :)
Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
Ben şu ürünü aldım bu siteden, bayağı da orjinaldi. Anlamadığım şey ise 300 küsür liralık ürünü 55 liraya nasıl sattıkları :D
Bende envai çeşit alerji var hocam, beyaz tenliyim ve cildim acaip hassas. Bana birşey yapmadıysa kimseye bişey olmaz diye düşünüyorum :D
Gelen ürünün kabı kutusu ve kokusu gayet orjinaldi. Zaten önce bu ürünü sıkıp sonra da orjinalini anneme koklattım, hiç bir fark yok arada dedi.
İsterseniz çok ucuz bir ürün alıp deneyin
Genel olarak güzeller. Legend i kullanıyorum, spirit i de denemiştim. İkisi de fena değil. 150ml uygun rakama yakalanabilir. Legend ile övgü alınır +
Anlamadığın şey 55 liraya nasıl sahte ürün sattıkları. :)
Orjinal olması im kan sız. :)
Trendyol orjinal mi satıyor ? @dodiiş
Diesel OTB wild tavsiye ederim son günlerdeki favorim.
Tekrar üretilmesini istediğim tek parfüm var o da Gucci Rush. En son 3-4 sene önce Ebay'dan yüksek bir fiyata almıştım, dibi duruyor hala sıkmaya kıyamıyorum.
benim çocukluğumdan aklımda kalan tek koku pino dur. bacak kadar velettim peder bey sürerdi çam ağacı şeklinde şişesi vardı .. tabi o zmanlar memlekette doğru düzgün ürün yokdu .. yer etmiş aklımda hep alıcam alıcam diyorum araya bir şeyler giriyor.
Hem fiyatı çok uygun hem de kokusu çok güzel olan parfümlerde 1. sıramda joop jump var.
Joop Jump Edt 100 Ml Erkek Parfum - n11.com
Yıllardır kullandığım en favori parfümüm ise comme des garçons 2.
Comme Des Garcons 2 Edp 100 Ml - n11.com
Eski bir parfüm olduğu için aradığım parfümü bulamıyorum. Çok severek kullanıyordum.
Giorgio Armani Attittude extreme (extreme olmayan buldumda extreme istiyorum inatla). Nereden bulurum ? Özellikle parfüm gurusu @dodiiş 'e :)
İşin çok zor, bu sevdadan vazgeç. :)
GIORGIO ARMANI MARKA ATTITUDE ORIJINAL PARFUMLER Kokudan Kokuya
Iki tane armani attitude m var bulmasi zor baya :D dodiscim bana gecen hafta aldirdigin mont blanc mi ne kokusu 10dk da ucuo gidio
bazı satış siteleri var, tester parfüm diye bişeyler satıyorlar, resimde ürün orjinal gibi, 100ml
bu siteler fake mi?
sonteklif.com
markatester.com
parfummekani.com
Eski kız arkadasımın aldıgı parfüm Versace Eros Edt ayrıldık parfüm bitmeden yenısını sipariş ettim.Gayet başarılı
ck2 bu ara favorim
Abi maceraya gerek yok, hele bizim gibi kısa yoldan para kazanma derdinde olanların çok olduğu bir ülkede hiç yok. :)
Terre D Hermes Sport 100ml Erkek Tester Parfum - 83.90 TL + KDV
Dünya üzerinde Hermes' e ait Terre Sport adında bir koku henüz üretilmedi.
Mizu - Misspera dan devam. :)
nikos sculpture nasıl okunuyor arkadaşlar teleffuzda zorlanıyorum?
Nikos sıkalpçır
Aventus CREED beymende mevcut
calvin klein shock candır
Pino candır yaa :)
Babam kullanırdı benimde. Küçükken hastasıydım o kokunun. :)
Şimdi ise babadan oğula geçti. Bende beğenerek kullanıyorum. :)
Babamdan alışkanlık heralde bende de. Pi kullanıyor. ağır bir tütünlü koku bnde seviyorum tütün kokuları.
Şuanda
uyduruk yerlere giderlen ZARA Oumo
İşe yada normal yaşantıda - Armani Code
Daha şık olmam gerektiği yerlerde - TOM FORD tobacco Vanille inanılmaz ağır bir koku olmaya başladı yaz aylarında ama. Arabaya binince cam açtıran cinsten :D
kış gelene kadar kullanamıyıcam anlaşılan