Yeni favorim Diesel otb wild
Yeni favorim Diesel otb wild
Bentley Intense den baska kullanmiyorum
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
Bütçe nedir ?
Benim niche köşesinden yaz değil de bahar&yaz için favori markam Creed olur. Yazın akşamdan önce parfüm sıkmayı pek sevmiyorum şahsen.
Creed Green Irish Tweed , Virgin Island Water, Millessime Imperial // Beğeni sırama göre. Creed git her ne kadar coolwater ın benzemeye çalıştığı asıl koku olsa da, gerçekten şahane.
Alternatif olarak, Chanel Sycomore harika bir 4 mevsim kokusu.
Escentric markasının 01 ve 02 kodlu kokuları da güzel bir alternatif. Değişik bir pazarlama yöntemi var markanın, esc ve mol şeklinde 2 kokuyu ( yani esc01 + mol 01 gibi ) birlikte satın alınmasını aynı yere peşpeşe sıkılmasını tavsiye ediyorlar.
Aklınızda marka-model varsa örnek üzerinden de gidebiliriz.![]()
@dodiiş creed benim de sürekli kullandığım her alırken içimin cız ettiği bir parfüm. Ben aventus kullanıyorum
Aventus efsanedir.Sıcak havalarda pek tavsiye etmeyeceğim için yazmadım.
Aventusta Creed' in meşhur batch davası var. Biri diğerine tutmuyor, üretim yılına göre çok fazla değişkenlik gösteriyor. Ben 2013 te araştırıp en övülen, en performanslı seriyi bulup almıştım uzun uğraşlar sonrası.
Valla biz bu işe gönül verdiğimiz zamanlarda ne kur böyle idi, ne de fiyatlar. Severek alıyorduk. İnanın artık ben de pek alım yapmıyorum.
Ben aventusu aldığım dönemde (2013), 170$ civarına alıyorduk. Şimdi Tr de en son kaç oldu hatırlamıyorum, 1200 seviyelerinde olsa gerek.
Ama sonuç olarak sektörün bugünlere gelebilmiş olması bile benim gibi parfüm sevenler için sevindirici.
Eğer aventus klonu denemek isterseniz, Mancera Cedrat Boise deneyin. Daha uygun, benzer koku.
Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama 800 gibi bir fiyata aldım diye hatırlıyorum. Hala şişenin 3/4'ü duruyor. Evde çok fazla parfüm oldu uzun zamandır parfüm almıyordum geçtiğimiz hafta diesel otb wild alırken resmen koydu fiyatı
Kozmetik İthalatına İlave Gumruk Vergisi!
Hadi hayırlı olsun. Kozmetik vb. ürünlere ilave vergi de geldi.
Abi tamamen TL nin değer kaybı ile alakalı bir durum. Yurtdışı fiyatı şuan 550 lira civarı son kullanıcı için, bu sene parfümlere ek'in ek'i birkaç vergi daha geldi, sonuç bu şekilde.
2013 te 350-400 liraya abd den bir güzel alabiliyorduk bunu. Şimdi de 550-600 lira civarına alabiliyoruz.
çok çaba sarfettim ve sonunda kaydoldum. başlıkta emeği geçen hekese teşekkürler. başta dodiiş olmak üzere tüm kullanıcılardan yardım bekliyorum.
Yaklaşık 10 sene önce bir parfüm denedim ama adını hatırlamıyorum. Ağaç kokusuydu, biraz da şekerliydi. Kuru bir odunsuluk değildi. Sanki çam kokusunun üstünde oynanmış hali gibi. karanlık gizemli bir kokuydu.
bu koku ne olabilir? eğer bilen varsa David Beckham Homme a benzer bir kokuydu.
Maşallah sitenin favori parfümleri minimum 250tlcik tutarındaF/P yokmu tavsiye edebileceğiniz günlük kullanıma uygun ve bütçe dostu hafif koku
![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
hocam ben çok niş parfum kullandım ama genel itibariyle kadınlar mal gibi şu parfume tutuluyor
inanılmaz hemen hemen hepsi beğeniyor kokuyu
burda kampanyaya girmiş deo su ile kombinli kullanırsanız güzel sonuclar alırsınız butce dostuda
http://www.hepsiburada.com/slazenger...-HBV0000034LZF
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)