2019 yılbaşı için tavsiyem:
YouTube
2019 yılbaşı için tavsiyem:
YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Geçen sene bir dönem kimyager mi ne bir kız arkadaşım vardı parfüm yapıp satıyordu, yapımının çok kolay olduğunu, formüllerini kolayca bulabildiğini söylüyordu. Eminönü vb. bir yerlerden esansları alıp diğer malzemeleri de kalitelilerden seçerek çok kolayca çok kaliteli parfüm yapabiliyorum diyordu
Diyeceğim o ki adam kaliteden taviz vermek istemediği sürece çok bir sürprizle karşılaşmazsınız, iphone'un yeniden icadı gib gözde büyütülecek bir şey değilmiş. O kızla tanışana kadar bana da zor bir şeymiş gibi geliyordu
bunu ben cok uzun zamanlar yaptım,ama sıkılıyorsun bı sure sonra cunku farklı parfum yapmak ıcın malıyet artıyor,
konu şudur,
istanbulda yolu düşenler eminönüne gidiyor, mısırçarşısının tahtakale kapısından çıkıyorsunuz solda çakma kıyafetler vs satanlar var uzunca bı sokak,orda esnafın bırıne soruyorsunuz burda parfüm esansı satan dukkanlar varmıs diye size gösterıyorlar benım bıldıgım 3 tane dukkan var burda...
listeleri kalabalık her marka parfümü bulursunuz,esansı 50gr satarlar bu 50 gr esansa 150gr alkol (eczanelerde bulunur) 20 gr su karıstırıp 1 gece bekletıyorsunuz
En son Tom Ford Black Orchid aldım çok metedildi sağda solda dıye ama bana uymadı kokusu sevmedım pek,2 gun montta kalıyor koku ( abartmıyorum)
bos zamanınız varsa uğrayın o taraflara alın yapın deneyın .
Yeni gordum kusura bakmayın. Evet fark var uzun sure kullanan birisi anlayabilir ama etraftaki insanların fark edecegi kadar degil. Bariz bir fark olmadıgı icin ben takılmıyorum eger siz bunu önemsiyorsanız orjinal siseyi özel gunlerde tutasteyi de gündelikte kullanmak sizin icin uygun olabilir. Ben memnunum orjinalini bir daha almam icin cok uygun bir kampanya fırsat falan olması lazım yoksa tutasteden devam![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
rossmann erkek bölümü yağmalandı resmen ,ama kadın parfumlerınde hala guzel fıyatlar var hedıye dusunen veya kadın uyeler baksın mutlaka
Kadın Parfum Markaları, Ceşitleri ve Fiyatları | Rossmann
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)