Günlük kullandığım parfüm 150 TL oldu, haliyle o parayı vermek istemiyorum, Zara'nın parfümlerinin kalıcılığı nasıl, sabah sıkıp çıksam tüm günü çıkartır mı? ter kokmam ancak ucuz parfümlerin kokusu gün içinde saçma bir hal alıyor, bunlarda öyle bir sorun yaşar mıyım?
Not: bir iki fıs yapmıyorum, tenime rahat 8-10 defa sıkıyorum
Zara'nın kokuları güzel ama kalıcı değil. Geçen sene bir 49 tl lik silver ya da gold almıştım. pek durmuyordu ucuyordu hemen. merak edip "Night II Pour Homme" almıştım. tanesi 89du. fakat 2-3 saat sonra kayboluyor kokusu. Ama sizin kadar sıkmıyordumO zaman kalıcı olabilir :d
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
zara yok ki gidip alalım![]()
Acık Parfumde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) >> Sayfa 1 - 2302
Tutaste ile tanıştığımdan beri Bargellonun yanından geçmiyorum.
Adam her türlü işini layıkıyla özenle yapıyor. Şu adam gibi motosiklete değer veren usta bulsam onunda peşini bırakmıcam.
Zara da 2x100 ml parfümler 89.90 TL. Test ürünleri denenip alınabilir. Ben aldım kalıcılığı fazla olmasa da kokular güzel.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Versace Eros kullanıyorum, şimdi armani strong edt alacağım yine bu tarz parfümlere açığım. EDP ve EDT arasında ki kullanım farkı nedir ? EDT kışın, EDP yazın mı ? Herkes farklı bir şey söylüyor çünkü
Daha önceden HugoBoss Green, Davidoff Coolwater, CK in2u ve Versace Eros. Şimdi farklı tadlar arıyorum. yalnız trendyoldan aldığım Versace Eros beni memnun etmedi bu sefer daha öncesinden de almıştım ama bu sefer kalıcılığı yok. Tom Ford Black Orchid ilkten bana garip geldi ama sonradan güzel gelmeye başladı ama şu an çok pahalı. Burberry Classic alacaktım ama o da orj olmasına kalıcılığı az.
Versace Eros Flame çıkmış onu denedim ama garip geldi kokusu, çoğu kişide nedense memnun bir daha deneyeceğim. Büyük ihtimal kararımı Hugoboss Green, Hugo Boss In Motion, Hugo Boss Just Different veya One Million Lucky'den yana kullanacağım. Parfüm konusunda kafam çok karışıyor
Bu arada Zara'nın hiç bir parfümünden memnun kalmadım nedesen kalıcılığı çok az ama kokuları güzel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)