User Tag List

Sayfa 78/78 İlkİlk ... 2868767778
1478 sonuçtan 1.464 ile 1.478 arası

Konu: Favori Parfüm!

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tom ford bitter peach
    Şeftalili ıce tea kokusu gibi şiddetle tavsiye ederim
    Orjinali 10k civarı ama emre boslu olarak 1k civarı
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

mrwope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarışSever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Le Beau Le Parfum kullanan var mı? kalıcılık nasıldır
    Kalıcı tropik bir parfüm.Genel beğeniye çok uygun,kalıcılık yönünden sizi çok üzmez.Kıyafete de sıktığınız durumda tüm gün kokuyu hissedersiniz.
    34 BNU 576 Opel Corsa OPC
    34 JOB 01 Mini Cooper S Roadster Cabrio
    34 AK 295 Mini John Cooper Works
    34 GP 0253 Mini GP2
    34 BC 0005 Audi S3 Sportback 2014

mrwope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda Frederic Malle The Moon ile Maison Crivelli Oud Maracuja favori iki parfümüm oldu.Ülke şartlarında maalesef rakamları uçuk olsa da kolay kolay bitebilecek parfümler değil
    34 BNU 576 Opel Corsa OPC
    34 JOB 01 Mini Cooper S Roadster Cabrio
    34 AK 295 Mini John Cooper Works
    34 GP 0253 Mini GP2
    34 BC 0005 Audi S3 Sportback 2014

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrwope Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalıcı tropik bir parfüm.Genel beğeniye çok uygun,kalıcılık yönünden sizi çok üzmez.Kıyafete de sıktığınız durumda tüm gün kokuyu hissedersiniz.
    teşekkür ederim peki Le Beau Paradise Garden nasıl iyice kafam karıştı

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terenzi Kirke - Günlük olarak yaz/kış kullanılır, mutlaka denemenizi tavsiye ederim. (orijinali pahalı bir parfüm, Mad çok yakın tonda benzerini üretiyor tercih edilebilir)
    Tom Ford Bitter Peach - Çok güzel yaz kokusu, ilk buluşmalarda vs. samimi gösterebilecek bir koku. Harbiden şeftaliyi üstüne sürmüşsün gibi bir şey
    Kurkdijan Grand Soir - Akşam yemeklerinde ya da toplantılarda mutlaka kullanıyorum. Yayılım ve kalıcılık olarak inanılmaz bi performansı var. Çok niş bi koku cidden.
    Xerjoff More Than Words - Yaz / Kış kullanılır ama belki yazın rahatsızlık uyandırabilir, biraz sert bi koku gibi geliyor bana ama severek kullanıyorum. (Muscant güzel replikasını üretiyor)
    YSL La Nuit De l'homme - Bana göre tam bi kış parfümü, ne black orchid gibi çok sert bi koku ne de çok hafif. Kış için bence ideal rahatsız etmeyen bi koku. F/P olarak da iyi sayılabilir. (Siyah şişesini kullanıyorum)
    Dior Homme Intense - Bu da cidden güzel bi kış kokusu, kalıcılık olarak da yüksek. Kokusuna bir bakın uyarsa kışın günlük kullanabilirsiniz. Yazın bayabilir.

Bu parfümlerden en aktif Kirkeyi kullanıyorum. Diğerlerini de kendime göre kategorize edip kullanıyorum (Toplantı, Haftasonu gezmesi vs. gibisinden). Beymende kokularına bi bakabilirsiniz hangisi size uyar hangisi uymaz diye. Parfüm işi çok öznel bence.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah iş yaptığımız benle yaşıt biri geldi dükkana parfümü fecci hoşuma gitti ama bana kalırsa bahar ve yaza daha uygun çok fresh bir kokuydu. Adı Louis Vuitton Meteore. Sanırım bu yaz ve bahar için benim koku belli. California Dream hakkında da güzel şeyler söylüyorlar ama henüz koklayamadım. Beymen'e gittiğimde bütün LV'leri bi elden geçireceğim. Her gittiğim yerde dolce gabbana light blue ya da eros kokusu almaktan baygınlık gecireceğim artık. Bence bu ikisi yaz ve bahar için artık kullanılmamalı.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah iş yaptığımız benle yaşıt biri geldi dükkana parfümü fecci hoşuma gitti ama bana kalırsa bahar ve yaza daha uygun çok fresh bir kokuydu. Adı Louis Vuitton Meteore. Sanırım bu yaz ve bahar için benim koku belli. California Dream hakkında da güzel şeyler söylüyorlar ama henüz koklayamadım. Beymen'e gittiğimde bütün LV'leri bi elden geçireceğim. Her gittiğim yerde dolce gabbana light blue ya da eros kokusu almaktan baygınlık gecireceğim artık. Bence bu ikisi yaz ve bahar için artık kullanılmamalı.
    Fiyatı nedir bilgin var mı acaba sahibinden de 14 liraya var bitane 100ml
    blgari wood essence kullanıyorum uzun zamandır değişiklik arıyorum bitmek üzere parfümüm
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatı nedir bilgin var mı acaba sahibinden de 14 liraya var bitane 100ml
    blgari wood essence kullanıyorum uzun zamandır değişiklik arıyorum bitmek üzere parfümüm
    Abi Lou Vui parfümler hakkında sen sorunca bi baktım fiyatı nedir diye, ben de bilmiyordum. Ben illa Beymen'de vardır ya diye düşünüyordum kiii yokmuş... Bunu sorman iyi oldu ama Zorlu ve Nişantaşı'ndaki Lou Vui mağazaları parfüm satıyor. O iki yerden temin edebilirsin sadece. Yurtdışı fiyatı 330usd yani büyük ihtimalle senin Bvlgari ile aynı fiyatlar. Gitmişken ailenin diğer üyelerine de bakabilirsin. Koklayıp eşe dosta gelen varsa duty freeden aldırıp bi 3k falan karda kapatabilirsin olayı. Parfümün silajına hayran kaldım ek olarak onu da belirteyim yukarıda yazmamışım. Herif dükkana daha girmeden bütün dükkan Meteore koktu. Genel beğeniye de fazlasıyla açık. Fragnatica'dan bakabilirsiniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tom ford bitter peach
    Şeftalili ıce tea kokusu gibi şiddetle tavsiye ederim
    Orjinali 10k civarı ama emre boslu olarak 1k civarı
    Bi ben sevemedim şunu herhalde . Azad Yılmaz bile bitter peach'i övüyordu...

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Lou Vui parfümler hakkında sen sorunca bi baktım fiyatı nedir diye, ben de bilmiyordum. Ben illa Beymen'de vardır ya diye düşünüyordum kiii yokmuş... Bunu sorman iyi oldu ama Zorlu ve Nişantaşı'ndaki Lou Vui mağazaları parfüm satıyor. O iki yerden temin edebilirsin sadece. Yurtdışı fiyatı 330usd yani büyük ihtimalle senin Bvlgari ile aynı fiyatlar. Gitmişken ailenin diğer üyelerine de bakabilirsin. Koklayıp eşe dosta gelen varsa duty freeden aldırıp bi 3k falan karda kapatabilirsin olayı. Parfümün silajına hayran kaldım ek olarak onu da belirteyim yukarıda yazmamışım. Herif dükkana daha girmeden bütün dükkan Meteore koktu. Genel beğeniye de fazlasıyla açık. Fragnatica'dan bakabilirsiniz...
    Youtube'da bi incelemesini dinledim, koklamadan alasım geldi diyebilirim
    Gerçekten 14 lira civarıysa almam ama çok bana göre, wood essence 100ml 5.500 aldım en son
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Youtube'da bi incelemesini dinledim, koklamadan alasım geldi diyebilirim
    Gerçekten 14 lira civarıysa almam ama çok bana göre, wood essence 100ml 5.500 aldım en son
    Blind buy alınabilecek bir parfüm dediğim gibi genel beğeniye çok açık. Fiyat konusuu, fiyat konusu korkunç abi ya. Hani ecnebiler bile dert yanmış o derece. LV'nin saçma sapan şeylikleri işte. Yapacak bir şey yok maalesef...

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş tavsiyesiyle Versace Eros Energy almıştım almanyadan, baya beğendim, bana yaz kış kullanılır gibi geldi ama o kadar gurmesi değilim bu işlerin

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar Boss Bottled Absolu ve Mugler A*Men Fantasm çok beğeniyorum. Tavsiye ederim.

MehmeT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar, son zamanlar da lv mağazasından parfüm alışverişi yaptığım için fiyatlarını biliyorum, eğer ki imagination, meteore, orage vs tarzı fresh parfümlerinden almak istiyorsanız fiyatları 100 ml 10.900 Tl şeklinde, 200 ml olan şişeleri ise 16.500 Tl. Eğer Ombre Nomade tarzı daha ağır parfümlerinden almak isterseniz de onların da fiyatları 100 ml 13.500 Tl 200 ml olanları ise 20 bin küsür. Başka sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, iyi akşamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmeT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, son zamanlar da lv mağazasından parfüm alışverişi yaptığım için fiyatlarını biliyorum, eğer ki imagination, meteore, orage vs tarzı fresh parfümlerinden almak istiyorsanız fiyatları 100 ml 10.900 Tl şeklinde, 200 ml olan şişeleri ise 16.500 Tl. Eğer Ombre Nomade tarzı daha ağır parfümlerinden almak isterseniz de onların da fiyatları 100 ml 13.500 Tl 200 ml olanları ise 20 bin küsür. Başka sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, iyi akşamlar
    Derdimize derman olduğun için sağol abi, vallahi ben daha fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)