ankarada bir abimiz yurt dışından getirdiği kokuları satıyordu yuvarlak kutu şeklinde 6 ay her türlü gideri vardı kokunun
santa barbara veya santa farfara gibi bir ismi vardı kokunun ışıklarda yanına gelince felan koku mis gibi burnuna vuruyordu
Evet z20let nickli adlı uye ile irtibata gecebılırsınız bu arkadasların bahsettıgı santa barbara, malibu coconut vs. cok ciddi güzel kokuyor ve uzun süre gidiyor.
Gizli bahçe çikolata gerçekten çok güzel kokuyor.. ben 5.şişeyi bitiricem ... ayrıca çikolata kokusu karşı cinste afrodizyak etkisi yaratıyor![]()
http://www.eyupsabrituncer.com/shop/
burdan alabilirsiniz![]()
97 senesinde 97 model 520i deki derinin borusanda bakımdan çıktığındaki kokusunu unutamıyorum
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
yillardir pina colada ariyorum birkere denk gelmedi yahu
Experience is what you get when you don't get what you want.
Experience is what you get when you don't get what you want.
zaten bhp nin ankara şubesi z20let nickli ümit. laf arasında kendisinin astra opc si var artık.. bir hayırlı olsunda burdan çekelim..
adana da olanlar hakan dan ankarada olanlar ümit den ve opel garaj dan gayet uygun fiyatlara temin edebilirler. açıkcası ben 6 ayı geçkin süredir kullanıyorum ve hala ilk güne yakın ferahlıkta kokuyor. yani kullandığım süreye bakınca resmen bedava![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)