hım bılgı ıcın tesekkurler..
hım bılgı ıcın tesekkurler..
yaptırın arkadaşlar ne sizin paranız boşa gitsin nede çevre körü körüne yok olsun.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
arkadaşlar şimdi benim zamanı geçti, ben de vizede yapıyorlar sanıyordum, cezayı garantiledim mi şu an yani?![]()
ben az once yaptırdım 22 ytl aldılar aracımda egzoz ve kat iptalı vardı gecmes sorun cıkar dedım ama gectı anlamadım bende herhalde tanıdık dıe bı ayar yaptılar![]()
abi tanidik bulmak lazim ya susturucu namina bir sey yok kesin kalirim heraldebu ceza cok koyar bana
orta susturucu yoktu bende muayeneden geçmiştim toyota Ae101 vardı ozmn bendebakalım integrada sonuç ne olcekk
![]()
aman tanrım
ben yaptırmamıştım bakırkoy çevresine en yakın neresi var yaptırayım hemen![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arkadaşlar şimdi benim zamanı geçti, ben de vizede yapıyorlar sanıyordum, cezayı garantiledim mi şu an yani? bu sorunuma cevabı olan var mı arkadaşlar girdi mi tabiri caizse banakat iptali düz boru da var hayırlı olsun
![]()
bu egzoz muaynes,ni, yapanlar zaten sizin egzozunuz geçmese bile diyor abi şunu ayarlattır öyle gel. yani orda ceza kesmiyorlar.yada geçemiyorsa gaz ver ver diyor belirli bir devir getiriyor orda değer tutunca geçiyor.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)