Plastik olanlardan bahsediyorusn heralde kar paletleri gibi
![]()
aynen bu.. adı ne ki bunun pahalı mıdır çok lazım olucak sanki bana bu![]()
walla 165 diyor burda ama 200 ede 300 ede 400 ede gördüm ben
http://www.sahibinden.com/sok_sok_fi...QQdisplayitem?
1881 - 193∞
Var mı be baba yadigarı zincir gibisi?
Yeni takmatik zincirleri sökmesi takması da çok basit, usulünce yapıldığında..
Bu tarz ottiri zottiri şeylerin hiçbiri zincir yerini tutamaz ekstrem koşullarda.
kartalkayaya gıderken taktım yolu yarıladınmı duzluk ova dıye tabır edılen yer vardır gıdenler bılır orda sen kar bır kesıl 20 dk zıncırle 20 km le gıttım tas doktuksonra yıne fena baslıyacagını bıldıgım ıcın cıkarmadım oyle zamanlarda zıncırden soguyorum
![]()
kartalkayada o ovaya kadar gecen salı gunu zincirsiz çıktım sonra taktım zinciri kar yoktu pek..
serpme zincir kullanıyorum ama bu paletlerde mantıklı gibi geldi 165lik olana bi gidip bakıyım takması çıkartması nasıl.. gerçi kartalkaya yollarında veriyorum 5lira köylü cocuklar takıo 5dakkda![]()
aynen bende onlar olmasa cok kotu olur 5 dk da halledıyorlar sagolsunlar ben bogusuyorum ve onlarınkı gıbı saglamda olmuyor
gecen pazar 10 gun evvel gıttım ovadan sonra saglam vardı valla zatı tekerler kabak : )
en guzeli palet uzun omurlu kullanım takmak sokmek saniyeler icerisinde gerceklesiyor fiyatıda bu zımbırtıyla aynı ztn...
palet buzda pek birişe yaramıyor en iyisi zincirbugün 2defa taktm çıkardm şöle pratik b zincir olsa 30sn de takılsa fln
![]()
youtube videosunda bigmec yemek istiyorum yaziyor sadece orasi komik degil mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)