User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: antalya gece 00:00 operasyonu

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozgur abı bnm kımsenın bırlıgı beraberlıgını bozduum yok aksıne herkezle tanısmak ısterım hıc sorun sıkıntı deıl..ancak soyle bısı war tugral abıde yanımdaydı arabamda sıkıntı olmasına ragmen efeyı yada dıerlerını kırmak ıstemedım..tek rıcam wıdeo konulmasını ıstemedım 3-5 kere soyledım arkadaslar ısrarla dewam edınce bısı demedım..sonra wıdeo konulunca kalıdırılmasını ıstedım..bu kadar basıt bısey..yakın zamanda arabamı yapıcam o zaman denerız ceksın wıdeoları nere koyarsa koysun hıc sorun deıl yanı...

saygılar
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin yaşın başın ne ki bana KARDEŞİM diye hitab ediyon bebe...

o laflarını YEDİRİRİM sana akıllı ol...
    Abi boşver uğraşma, arkadaşlar 10-15 kişi dışında kimseyi tanımıyor Antalya'dan, yazdıklarını takip ediyorum ben farkındayım. Geçen gün bana bile yarışmayacak olan gelmesin falan yazdılar, onlar minibüse binerken biz gecenin bi vakti dağda tepede yarışıyoduk ya da yarışan arkadaşları izliyorduk haberleri yok. Siteye yazmıyoruz, aktif değiliz diye bişey bilmeyen, kimseyi tanımayan adam muamelesi yapıyorlar kendileri bizi tanımadıkları için.

Tuğral sen de boşver arkadaşlar yarışsınlar video koysunlar geçsinler geçilsinler. Zaten video koyulmasın denilmişse ve buna rağmen video konmuşsa bişey yazmaya gerek yok. önceden de böyle muhabbetler oluyordu, videolar sızıyordu nete taraflar istemediği halde. bu böyle devam eder.

Ayrıca o gece gelemedim ama konuyu takip ediyorum, "dostça yarıştık" falan yazmışsınız, ne güzel dedim. Ama şimdi bakıyorum yine tartışmalar başladı, konu yakında kilit yer, siz de birbirinizin kalbini kırdığınızla kalırsınız. Şimdiye kadar hiç kimse bir yere varmadı bu konuları tartışarak.

hdedeoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim kemalcan baskı balatayı hazırla geliyorumm aynı tayfayı yine topla seyretsinlerrr sonra bidaha video koysunlarr

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun geçmek veya geçilmek değil...
    yarıştığın zaman geçilirsen bahaneler arkasına saklanmayacaksın yada hiç denemeyeceksin ..ben böyle düşüyorum..resmi draglarda bahaneler nasıl kabul edilmiyorsa burada da durum böyle olmalı..

amaaaa....
    sorun araç sahibinin videonun paylaşılmasını siteye konulmasını İS TE ME ME Sİİİİİ...

KEMALCAN özellikle RİCA etti..
    ama bunu anlamayan kişilere bazı şeyleyleri anlatmaya çalışmak deveye hendek atlatmaktan zor sanırım..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgur abı bnm kımsenın bırlıgı beraberlıgını bozduum yok aksıne herkezle tanısmak ısterım hıc sorun sıkıntı deıl..ancak soyle bısı war tugral abıde yanımdaydı arabamda sıkıntı olmasına ragmen efeyı yada dıerlerını kırmak ıstemedım..tek rıcam wıdeo konulmasını ıstemedım 3-5 kere soyledım arkadaslar ısrarla dewam edınce bısı demedım..sonra wıdeo konulunca kalıdırılmasını ıstedım..bu kadar basıt bısey..yakın zamanda arabamı yapıcam o zaman denerız ceksın wıdeoları nere koyarsa koysun hıc sorun deıl yanı...

saygılar
    Yok lafım sizin konunuza özel değil genel de başımıza gelen bir şey..Sana lafım yok...

Ama bence video lu mu videosuz mu olacak baştan net bir şekilde konuşulup denemek lazım..

Efe nin arkadaşlarından kimseye zarar gelmez çünkü zararlı insanlarla arkadaşlık yapmaz zaten..

Bence olmuş bir yanlış anlaşılma nasılsa iki gün sonra evren büfe de yine yüzyüze bakacaksınız..

Konu kapansın gitsin...

Saygılar benden..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

32FT430
    Misafir
    antalyada gerginlik hiç bitmiyor

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kemalcanın iyi niyeti fena suistimal edilmiş demekki katekulliye getirip videolar patlatılmış... herkesle denememekte fayda var kaldıki o aracın vtecle denemesi tamamen dosthane oldugunu ortaya cıkarıyor cunku zaten belli saglıklı haliyle vtilarla nasıl yurudugu neyse dede geliyorsa videoya meraklı arkadaşlara bayram var
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıştıktan sonra geçilince balatam kaçırıyor filtrem tıkalı lastiğimin basıncı düşük gibi bahaneleri çok yaşadım ve herkeste bilir başına gelmiştir eğer aracın sorunu varsa buna rağmen yarışılıp geçiliyor ise bu kimseyi bağlamaz bahanesi olmaz yarışmasaydın ozaman derler adama ısrar edilmiş dahi olsa sorun varsa çıkarmam arabamı kim benden zorla arabamı alıp yarışabilir bukadar basit ama gördüğüm kadarıyla video istemiyorum eklemeyin denildiği halde eklenmesi terbiyesizliktir bence istenmeyen bişeyi zorla yapmanın alemi yok
    PROJECT 01

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kitlenmeyen Antalya Roll konusu ve birlik beraberlik istiyoruz..

Ya bir arkadaşımız koyulmasın videom diyor kilitleniyor ya ben seni geçerdim de veya geçtim de oluyor yine kilitleniyor..
    ağızına sağlık abicim.beni orda Tegli arkadşım boy boyda geçseydi ben koyucaktım yıne.hiç alınmam bozulmamda.sadece kavga gürültü olmasın diye

Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarıştıktan sonra geçilince balatam kaçırıyor filtrem tıkalı lastiğimin basıncı düşük gibi bahaneleri çok yaşadım ve herkeste bilir başına gelmiştir eğer aracın sorunu varsa buna rağmen yarışılıp geçiliyor ise bu kimseyi bağlamaz bahanesi olmaz yarışmasaydın ozaman derler adama ısrar edilmiş dahi olsa sorun varsa çıkarmam arabamı kim benden zorla arabamı alıp yarışabilir bukadar basit ama gördüğüm kadarıyla video istemiyorum eklemeyin denildiği halde eklenmesi terbiyesizliktir bence istenmeyen bişeyi zorla yapmanın alemi yok
    ben bahanede kabul ettim yani doğrudur vardır sorunu ki bunu yarıştıktan sonra öğreniyorz ve 4 kere deneniyor yani.onada lafım yok ama ben dedim sorunu halletsin yine güzelce deneriz.oradada anlaştık.tek sorun herkes birbirini kayırıyor.orda olup olmayan konuşuyor.

Demekki bundan sonra yarışmadan önce sözleşme imzalanacak,expertz çağırıcaz.soru soracaklar ne var ne yok aracında.ona göre boyları aradan çıakrıcaz.böyle yaparsak daha seviyeli olur.en son çare bu olucak

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı for JDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bahanede kabul ettim yani doğrudur vardır sorunu ki bunu yarıştıktan sonra öğreniyorz ve 4 kere deneniyor yani.onada lafım yok ama ben dedim sorunu halletsin yine güzelce deneriz.oradada anlaştık.tek sorun herkes birbirini kayırıyor.orda olup olmayan konuşuyor.

Demekki bundan sonra yarışmadan önce sözleşme imzalanacak,expertz çağırıcaz.soru soracaklar ne var ne yok aracında.ona göre boyları aradan çıakrıcaz.böyle yaparsak daha seviyeli olur.en son çare bu olucak
    söylediklerim sadece kişi üzerine değil herkes için geçerlidir benim bildiğim aracın sahibi sorun var dediği halde aracı kullanan arkadaşın ısrarı üzere anahtarı vermiş olması bana göre ısrar edende aracı verende hatalıdır ama video konusunda hem fikirim..
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylediklerim sadece kişi üzerine değil herkes için geçerlidir benim bildiğim aracın sahibi sorun var dediği halde aracı kullanan arkadaşın ısrarı üzere anahtarı vermiş olması bana göre ısrar edende aracı verende hatalıdır ama video konusunda hem fikirim..
    ya benim zaten bişeyi ispatlamaya çalışma amacım yok.başka zamanda o beni geçer bu kadar basit.

Allah aşkına video kaç dk durdu forumda? kim izledi?kaldırıldı konuda kapandı.biz anlaştık aramızda.gerisini ilgilendirmez konu(seninle alaksı yok)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya dostumm sorun etmeyinn kardeşimşle yarışann 306 gti lı arkadaşımm benn teg sahibinin abisiyimm ben müsait oldugum da bizzat senin için gelecemm yine orda ortamm ayarlayınn yine aynı yerde arkadaşların video çeksinn tekrardan ekleyin istediginiz yere videolarıı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hdedeoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya dostumm sorun etmeyinn kardeşimşle yarışann 306 gti lı arkadaşımm benn teg sahibinin abisiyimm ben müsait oldugum da bizzat senin için gelecemm yine orda ortamm ayarlayınn yine aynı yerde arkadaşların video çeksinn tekrardan ekleyin istediginiz yere videolarıı
    ya zaten benım bişeyi sorun ettiğim yok.olay kişilsel hale girdi.tabi her zaman şeref getirirsin çayımızı içersin güzelce gazlarız videoda koyarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi tabii sorun etmeyinn lafını sana yazmadım zatenn genel anlam da yazdımmm ben gelimm güzelce gazlarız merak etme

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni videolari bekliyoruz...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)