ya en kral asfaltımız nasıl ki? yama dolu bi kere göze bile güzel gelmiyo ki..
biz japonlardan asfalt yapmayı öğrenmişiz, onlarda bizden yama yapmayı öğrenmişler![]()
ya en kral asfaltımız nasıl ki? yama dolu bi kere göze bile güzel gelmiyo ki..
biz japonlardan asfalt yapmayı öğrenmişiz, onlarda bizden yama yapmayı öğrenmişler![]()
yav millet cebini dolduruyor.bu trafik levhaları gerekesiz her noktada var hemde 2,3tane aynı yerde bu trafik ışıkları abuk sabuk yerlere dikiyorlar.tümsek ve o yerlere bişeyler çiziyolar ediyolar boyayla ah ah gidiyo paralar
Gerçi şöyle bir durumda var bizim kilein asfalt yaptığı yöntem ile onlarınki bir değil kullandığı asfalt döküm makinasının büyüklüğü ile bizimki aynı değil neyse bnlar teferruat
Bizde kullanılan asfalt kalitesi ile onların ki bir değil birde Hollywood un hava koşulları ile ben bildiğim için İSTANBUL'un hava şartları bir değil.
Buraya kar yağıyor Hollywood a yağdığını zannetmiyorum. kıbrıstan daha aşağıda kalıyor.
Bunların dışında harfiyat kamyonları, diğer yük taşıyan kamyonların limitleri son derece aşılıyor.
Harfiyat kamyonlarında ise işa sahasından çıkarken orada tazzikli su ile yıkanıyor.
Üstü brandalarla kapatılıyor hiç bir şekilde araçtan taş toprak parçaları düşmemesi sağlanıyor.
Türkiyede bunlar yapılmadığı için 2 yılda bir yenilenmesine neden oluyor tabiki birilerine hibe edilmesi doğrudur ama asfaltlar bu kadar kısa sürede bozulmasıda tamamı ile saydığım şeylerden kaynaklı
Saygılarımla -ER-![]()
şu ülkede devletin nerdeyse bütün kurumları özelleştirildi 2002 senesinden beri, neden bu kadar beceriksiz olduğumuz bir kurum olan karayollarını özelleştirmiyorlar almanlara yada japonlara esas ihtiyacımız bu bence
Bizim asfaltlar 75 yıl dayanacak şekilde yapılsa iktidarın eşi dostu vs. bilimum kişiler nasıl ekmek yiyecek nasıl zengin olacakTamamen bununla alakalı diye düşünüyorum ben ne hava koşulu ne başka bişi...
GElip eşi dostu bozuyo zaten yolu dimi arkadaşım
Ona bende katılıyorum illaki dostlarına kazandırıyorlar.
Son iktidar zenginlerini heryerde görebiliyoruz Kendilerini kılık ve kıyafetlerinden çok belli ediyorlar. özellikle Bahçeşehirde
Ama yolları onların bozduğu zannetmiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)