roll olayını 10 ile 80 arası olsun :P![]()
roll olayını 10 ile 80 arası olsun :P![]()
72 km den sonra klimayı düşük sewiyede açıp camları kapamak ekonomi sağlar72 km altı klima kullanmak çok yaktırır
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
benim arabam 110-120 gibi gidersem 80-90 a gore daha az yakiyor,arac otomatik 320d otobanda deniyorum surekli,demekki sanzuman oranlari ona gore ayarlanmis,almanyada yollarin cogunun otoban oldugunu dusunursek we bu adamlarin sanzumanlari kendi ulkelerinin yol karakterlerine gore ayarladigini dusunursek mantikli gibi geliyor.
90da anlaşalım ***** cruise control yok![]()
![]()
Max 120yle r19la 250 kmde 45 lira yakmıştım . Benzin 2.78di . Kmde 0,18 yakmıştı .
Şimdiki fiyatlara göre 0.24 ediyo . Yeni araç bu kadar yakmaz sanırım max120yle![]()
Instagram: mutusgarage
Ben senelerdir 80km ile 6. vites Cruise Control giderim. Gerçekten sağlam ekonomi yaparYanlız iyi sabır gerektiriyor. Benim çabam hep aldığım istasyondan başka istasyondan mazot almamak için.
![]()
ben vti la uzun yolda 140 la giderek daha çok tasarruf etmiştim
çunki 80 le giderken araba akmıyor
140 la akıyor çok rahat gidiyordu
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Uzunda 110 normalde 70 Curıse Control SpecBenzin ortalaması dizellere taş çıkarırcasına düşüyo
6.5 gördüm benzinle Civic İle yaklaşık 15 km yolda hemde
![]()
uzun yolda ben tegle 70 80 le gidince benzini sömürüyor... tegde 110-130 arası yakmıyor araç.. açılıyor motoru :P 35 litre ile 630 km gittim üstelikrekorumdur kendileri
![]()
valla en guzel ekonomi yontemi motorsiklet kullanmak. eger araclarınızda agır yuk vs yada surekli kalabalık seyehat etmiyorsanız 125 150 250 cc scooter yada ufak herhangi bir motorsiklet alıp yakıt masrafından kurtulmak en mantıklısı ben sahsen aracıma aylık ortalama 400 500 tl yakıt alıyorum ve bunun 350 tl sini ise gidip gelirken kullanıyorum ciddi masraf...
motor aldım rahata kavustum aylık benzin masrafım 50 tl ye dustuhaftasonları ve cok lazım olıursada arac kapının onunde yatıyor nasıl olsa ama mecbur kalmadıgım surece binmiyorum motor iyidir trafik yok benzin derdin yok biraz sıkı giyim ve dikkat gerektiriyor o kadarda olucak herkese tavsiye ederim
![]()
aldığımız 100 liralık benzinin yüzde 60 küsürlük oranı vergi olmasa böyle konulara gerek bile yok ama yinede faydalı bilğiler.
StorKFocus
gaza basmaya korkar olduk.vay halmze...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Scooter aldım bi tane, 25 tl ye 200 km gidiyor. benim arabadan sonra şaka gibi geldi
tavsiye ederim trafik derdi polis egzost film diyen yok, Adını soran yok anlican tak kaskı devam![]()
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
tayipte belediye otobüsü ile gitsin meclise ankaraya uçak yerine trenle gitsin![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)