halılcakır ve dunyası...
http://www.facebook.com/video/video....8414603&ref=nf
tünayK ve dünyası...
http://www.youtube.com/watch?v=V_vNZ...eature=related herhalde...
Printable View
halılcakır ve dunyası...
http://www.facebook.com/video/video....8414603&ref=nf
tünayK ve dünyası...
http://www.youtube.com/watch?v=V_vNZ...eature=related herhalde...
HHUuuhHUhuUHhu olm koptum akjsbbskljaslfajşafasfaf
yaslilik basa bela degilmi canim abim ahahahah:D
tunayk biz senle tanismistik bile diye hatirliyorum ama nedir bu hiddet bu celal anlamiyorum:)
sakin sakin sor neyi merak ediyorsan biliyorsam anlatim
toplam agirlik 1800kg 60-130 4.8
100-150km/h suresi 150-200km/hden kotu olacak kadar patinaj yapiyor hemde
ben yabanci forumlarin hicbirinde en ufak hp ile ilgili birsey soylemedim ama her sureyi goren videoyu izleyen
at least 800+rwhp dogrumu tahminimiz dedi hatta cogunda konuyu bir uye videoyu gorup kendi acmis
bende olcmedik bilmiyorum dedim
sen hala 1000rwhp gidisini gormedim diyorsun gormemis ol ne diyim:)
gereksiz polemik olmasin diye yapilan denemelerden bahsetmiyorum bile
gri suprada yine 900rwhp denmisti videosunda ve 4.9 gidiyor gayet mantikli
ben bilgim dahilinde cidden ogrenmek isteyen herkese anlatiyorum
ama dusmanca tavir sergileyen kim olsa cevap vermiyorum bu kadar basit
dusmanca tavır nıye sergıleyım kardesım ben? benım tepkım senın sanayı ıcerısınde ve modıfıye dunyasında kendı kendı yarattıgın "arıstokrası" ıcerısınde yasamana...unutmakı 100hp de olsa 10000hp de olsa **** boklu tornacının kıcını yalıyosun sanayıde...hos onu sende yapmıyosun cunku sen apacılerle ılıskıler mudurusun...
kaldıkı dynoye gelemeyız bız cok vakıt alıyo bz o sırada araba denıyoruz dıyosun..baska bahanemı kalmadı? ya dynoya cık koy kagıdı yada cık otobana pas gazla yada apacılere ıs ogretmeye calısma...
anlasılmadıysam ıngılız aksanı ıle de yazabılırım...
tünay yakında halil ile kanka olursun, demedi deme :D :D :D
evet ya benım gıbı cakallarla ugrasmak zorunda kalıyor patronun...cok asagılık bı durum gercekten...yazmayın kardesım o zaman buraya ıs ogretmeyın kımseye burada bır musterı prtfoyunde yok senın neyın reklemını kıme yapıyosun? bılgın dahılınde ısteyen ogretıyomussun??oha dıyorum sana gıt bısey ogretme bana...
tunayk boyle kufurlu konusmalarla herkesin okudugu biryerde biz senle anlasamayiz
yuzyuzeyken samimi arkadaslarimla yaptigim geyigide trde yapan azdir onuda soyleyim nede olsa ceyhanliyim:)
maseratinin yaris videolari ortada sureler ortada
dyno icinse az once soyledim soyleyecegimi
dynoya cıkılacak zamanı balo dunzleyerek harcıyosunuz dımı ? pardon...ıste turk mılleltı pıst ıster yapılır yarısa gırmez...dunyanın kabul ettıgı dynodan teklıf alır gıtmez...bende buna masturbasyon derım...sende buna kufur dersın ıcın bı hos olur...
tünaycım biraz daha sakin biraz daha sakin..
Senin tarzinda yazim o zaman
Diyelim biz dynoya gitmiyoruz
Bana gore sure ve yaris sonucu cok daha gecerli bir kistas onlarda ortada ama neyse
Senin 1500rwhp dedigin bir arabayi bul getir yarisalim gecelim ondan sonra sen maseratinin dynosunun hesabini yaparsin biz yine sana gore dynoya cikmamis oluruz:)
Dahada ricamdir topici alakasiz msglarla kirletme
kımse *** atmasın bu arabaya bu beygırlerdekı arabaların cok uzun sekılde saglıklı gıtmesını kımse bekleyemez ama geçebılende varsa delıkanlı gıbı cıksın karsısına bence suan bu aracı gecebılıcek arac TR de yok aksını kanıtlayan varsa cıksın karsına ama maalesef hulk tan baska cesaret edıp yarısanda yok...
o yuzden kımse boş boş konuşmasın helal olsun cok guzel verırler ve volkan abı sende bıgun gotur artık su mertın oraya arabayı ınan bende merak edıyorum ne guc cıkacagını...
tebrıkler...
basarılar...
Öncelikle evet bu tarz yöntemlerle güç hesaplanabilir hatta yeteri kadar veri varsa bütün güç ve tork eğrisi bile bulunablir. ama hepsi bir yaklaşımdan ibarettir kesin bilgileri yaklaşık olarak temsil eder.
bunun gibi bir algoritmayı bende daha bikaç ay önce yazdım ve güzel sonuçlar da aldım. çok zor bişey değil açıkçası. gerçek sonuçlar için adres belli. aracın motorunu direkt olarak motor dinamometresine bağlamanız gerekli.
Volkan Beyin aracının çok güçlü olduğu ortada.
tartışmak anlamsız.
tarafları sakin olmaya davet ediyorum. Genç üyeler sakin olalım.
Halil, Volkan Bey dyno davetimi facebooktan etkinlik daveti olarak yollasam? :)
Miniksler de hulk u getirir.
Sonuçları alırız, odur budur, şudur, tahminler erir gider. Reel sonuçları alırız.
Bu cuma, 5 Ş U B A T 2 0 1 0, cuma namazından sonra beklerim.
Açık ve seçik davet.
Mert faceboook a grup ac vtanju yu dynoda gormek ısterız dıye :)
ben sana bulurum 50 uye :)
burda genc arkadaslar cok heyecanlı yorumlar yazıyolar ama bazen unutuyolar ne kadar emek harcandıgını yok kotu nıyetlı kımse yok burda olanıda zaten yolluyor ozgun kardes....
Mert benı unutma dyno ıcın kesın gelıyorum 35 r :)
burdakı heyecanlı genc arkadas ben oluyorum sanırım...hepınız emın olabılırsınız kı ne kadar emek harcandıgını cok cok ıyı bılıyorum...cok yakınımda bu tarz projeler var...ben derdımı anlatamamısım dert degıl zaten herkes en ıyısını bılıyor en ıyısını yapıyor..
bılalım bu sayılmaz ama acıklama yaptım polemık yok:)
genç üye geç üye diyenler çok mu bilge kişilikler merak ettim
ohoooo :D ve konu böle uzar gider.
Bugranin repeat tusu basili kalmis biri bi tiklasin.
burda ne konular tartışıldı bu solda sıfır kalır, kimse kişisele çevirmez..
o zaman bende şöyle söylim, ne zaman halil inceses bi konu açsa siz anlamadınız anlamazsınız tavırları içersinde hareketler yorumlar içersinde Tünay'ında tavrı bu yönde sizde onu anlamıyorsunuz.
best kankam halil o güç düşüşü niye yaşanmış ya aradaki cahilliğimi mazur gör :D sonuç olarak ben eziğim öğrenmem lazım ki ondan sonra bende araba yapınca bilmeyenleri ezeyim :D
Zannetmiyorum kimse aracin nasil yurudugune ve harcanan emekle yapilan ar-ge ye dil uzatsin. Oyle anlasiliyor olabilir ama su konuya yazan kimse yukarida yazdigimin aksini dusunmuyordur eminim. Kisinin oncesi belli, karakteri belli, cevresindeki insanlarin gorusleri belli, nedir bu burjuva tavirlari ne gerek var? Biraz daha samimi olmak gerek bence. Volkan bey ayni uslubu kullansa bu kadar batmaz kimseye, sonucta yaptiklari, bilgisi, sahsiyeti vs vs bilinen saygi duyulacak bir insan sahsen taninmasa bile. Sadece halile degil genel olarak yazdim yukaridaki burjuva olayini :) halil onceden daha samimiydi telefonda bi mevzu olmustu bi kere keske o halil yazsa buraya :D