ılla soru ısaretı mı olcak moruk? neden dyno ya gıtmıyosun? du soru...
Printable View
mmustu dur.
ayrıca bir kullanıcı ötekini ignore etmiş olabilir.
msglarını göremiyordur.
halılcakır ve dunyası...
http://www.facebook.com/video/video....8414603&ref=nf
tünayK ve dünyası...
http://www.youtube.com/watch?v=V_vNZ...eature=related herhalde...
HHUuuhHUhuUHhu olm koptum akjsbbskljaslfajşafasfaf
yaslilik basa bela degilmi canim abim ahahahah:D
tunayk biz senle tanismistik bile diye hatirliyorum ama nedir bu hiddet bu celal anlamiyorum:)
sakin sakin sor neyi merak ediyorsan biliyorsam anlatim
toplam agirlik 1800kg 60-130 4.8
100-150km/h suresi 150-200km/hden kotu olacak kadar patinaj yapiyor hemde
ben yabanci forumlarin hicbirinde en ufak hp ile ilgili birsey soylemedim ama her sureyi goren videoyu izleyen
at least 800+rwhp dogrumu tahminimiz dedi hatta cogunda konuyu bir uye videoyu gorup kendi acmis
bende olcmedik bilmiyorum dedim
sen hala 1000rwhp gidisini gormedim diyorsun gormemis ol ne diyim:)
gereksiz polemik olmasin diye yapilan denemelerden bahsetmiyorum bile
gri suprada yine 900rwhp denmisti videosunda ve 4.9 gidiyor gayet mantikli
ben bilgim dahilinde cidden ogrenmek isteyen herkese anlatiyorum
ama dusmanca tavir sergileyen kim olsa cevap vermiyorum bu kadar basit
dusmanca tavır nıye sergıleyım kardesım ben? benım tepkım senın sanayı ıcerısınde ve modıfıye dunyasında kendı kendı yarattıgın "arıstokrası" ıcerısınde yasamana...unutmakı 100hp de olsa 10000hp de olsa **** boklu tornacının kıcını yalıyosun sanayıde...hos onu sende yapmıyosun cunku sen apacılerle ılıskıler mudurusun...
kaldıkı dynoye gelemeyız bız cok vakıt alıyo bz o sırada araba denıyoruz dıyosun..baska bahanemı kalmadı? ya dynoya cık koy kagıdı yada cık otobana pas gazla yada apacılere ıs ogretmeye calısma...
anlasılmadıysam ıngılız aksanı ıle de yazabılırım...
tünay yakında halil ile kanka olursun, demedi deme :D :D :D
evet ya benım gıbı cakallarla ugrasmak zorunda kalıyor patronun...cok asagılık bı durum gercekten...yazmayın kardesım o zaman buraya ıs ogretmeyın kımseye burada bır musterı prtfoyunde yok senın neyın reklemını kıme yapıyosun? bılgın dahılınde ısteyen ogretıyomussun??oha dıyorum sana gıt bısey ogretme bana...
tunayk boyle kufurlu konusmalarla herkesin okudugu biryerde biz senle anlasamayiz
yuzyuzeyken samimi arkadaslarimla yaptigim geyigide trde yapan azdir onuda soyleyim nede olsa ceyhanliyim:)
maseratinin yaris videolari ortada sureler ortada
dyno icinse az once soyledim soyleyecegimi
dynoya cıkılacak zamanı balo dunzleyerek harcıyosunuz dımı ? pardon...ıste turk mılleltı pıst ıster yapılır yarısa gırmez...dunyanın kabul ettıgı dynodan teklıf alır gıtmez...bende buna masturbasyon derım...sende buna kufur dersın ıcın bı hos olur...
tünaycım biraz daha sakin biraz daha sakin..