User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: notebook kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi alabilirmiyiz.

gfb01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir bilgisayar firması çalişanı olarak ürün alırken ürünün servisinede dikkat etmelisiniz yaşadıgınız şehirde servisi varmı yokmu die sattığımız ürünler iiçinde en çok toshiba asus hp sony satılıyor servisten en hızlı dönen toshiba en yavaş dönen asustur servis değiştirdiginden dolayı en az arıza toshıba sony hp den geliyor msı datron lg vestel bu tür ürünlerden uzak durun özellikle msı dan beleşe satılıyor servis durumu çok kötü zaten urun batarya %100 dolu iken kapattıgınızda açtığınızda %95 le açılıyor.Tercihim toshibadan yanadır.

Photographer
    Misafir
    Parası çok olana para bana batıyo diyene toshiba , dell , sony
    Benim gibi gariban bilgisayar tamircisi iseniz ucuza kalite istiyosanız Casper...

işyerimde öğretmen kampanyasından kalma Casper notebook var günde min 10 saat çalışıyor bazen gece downloada bile bırakıyorum haalaa tıkırtıkır çalışıyor

Ocak ayında kendime de Casper aldım o da günde 15 saate yakın çalışıyor bazen gece downloada bile bırakıyorum Allah nazarlardan saklasın bigün olsun yeter ulan demedi =)

Tek sorunu elektronik cihazlardaki genel kanun olan küçüldükçe ısınır olayı...
    Sol elimi koyduğum yerdeki boya attı altında hdd olduğundan dolayı sol elimin altı baya sıcak
    Ama performans konusunda bi sıkıntım yok

Cosmicboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben apple powerbook kullanıyorum
    alışması biraz zor ama alışınca windows işletim sistemi falan çok gerizekalı geliyor insana
    Powered By The Dark Side

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    msı güzel yılardır her parçasından memunum notebook gayet hesaplı ve hızlı öneririm bi bak

VolcanoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toshiba m40x satellite modelini kullanıorum. 2 senedir kullanıorum.hoş bi ürün tabii güncel teknolojiden geri kaldı. acer lar için ne düşünüyorsunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acer ler pek tercih edilmeyen modeldi ama bu yeni ürünleriyle bayagı ii satıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtremrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    msı güzel yılardır her parçasından memunum notebook gayet hesaplı ve hızlı öneririm bi bak
    msı da parça sıkıntısı yaşamazsın 700 ve 800 ytl ye sıfır notebook alıyosun servisi biraz yavaş oda ürünün ucuz olmasından fazla satılmasından arızanın fazla vermesinden dolayı güzel notebook ama biraz sorunlu malzeme kalitesi bakımından lcd cover çabuk kırılıyor şarj problemi yınede parasına göre fazla iş yapan notebook

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toshiba satellite A303 kullanıyorum Ağustos 2004te aldımdı. Günde min 8saat açık oluyor kimi zmn 20 saate kadar çıkabiliyor bu süre. Henüz servise gitmi$liği yok çok $ükür. Üstelik yarım metreden yere paralel biçimde yere dü$mesine rağmen her fonksyonu hala sorunsuz çalı$ıyor. Sanırım içindeki tozu temizletmem gerekecek ..

Kesinlikle toshiba tavsiye ederim

Tokyo Drift
    Misafir
    HP Olabilir Çünkü Hızlı Ve Güzel Bir Makina

ABARTH
    Misafir
    toshiba servisi olan bir arkadaşım bu işin kralının toshiba ve asus olduğunu söylemişti..hp ler için iyi değil demişti...dell ve sony hakkında bilgim yok ama en iyisi burdada ortak görüş olan toshiba ve asus sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp pavillion dv3000 serisi kullanıyorum, fazla memnunum.

Tokyo Drift
    Misafir
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hp pavillion dv3000 serisi kullanıyorum, fazla memnunum.
    benim abimdede dv5000 i var çok süper bi makine

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler DELL de çözümü bulduk MSI kullanıyordum 6 ay dayanabildi toshibi aldım A200 1BP 2000$ lık laptop sağ tarafından tutup havaya kaldırdığım için anakartı kırılmış 910 ytl servis fiyat çıkartı nefret ettim bence DELL en iyisi

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ABARTH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toshiba servisi olan bir arkadaşım bu işin kralının toshiba ve asus olduğunu söylemişti..hp ler için iyi değil demişti...dell ve sony hakkında bilgim yok ama en iyisi burdada ortak görüş olan toshiba ve asus sanırım...

toshiba servisi olduğu belli .... bi sorsana ona Hp wide screen görüntü kalitesi hakkına neler diyor ve buna karşılık toshiba nasıl ? çok merak ediyorum ne diyecek ...

hp dv4000 'im almadan önce 1 ay araştırdım onn klasmannda hiç bi toshiba onn görünyü kalitesini bırak yanına yaklaşamıyordu ... ama bu işin kralıymış ... ilginç ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

tolgaa
    Misafir
    kız arkadaşımada abimede babamada kendimede hp pavilion dv 6000 serisi aldırdım,,herkez sorunlu dio ama sorunları diğer laptoplardan farklı deil, bütün arkadaşlarım soun yaşamasına rağmen 4 tane aldım birinde problem çıktı mikrofonu bozuktu,vatan bilgisayardan almıştım,verdim servise ertesi gün yenisini verdiler,hemde tasarım ödülü almış bi cihaz,

tolgaa
    Misafir
    hee eniştemede aldırdım onu unutmuşum

-fatih- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende HP dv9580 kullanıyorum.son derece memnunum.tavsiye ederim herkese.toshiba pro seriside var ama onu pek kullanmıyorum..
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

sülüman
    Misafir
    arkadaslar yardımlarınıziçin tsk edr özellikle low rider özgür abi cok yardımcı oldu bana san ayrıca tsk ederim abi toshibada karar kıldık gayetgüzel bi cihaz imdilik memnunum

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hayırlı olsun sülüman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)