bununla geçmiş olsun araçta yaralanan olmaması çok sevindirici
Geçmiş Olsun,inşallah daha iyisini alırsın hayırlısıyla..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Allah'a şükredin sadece sizlere birşey olmamış.. Verilmiş sadakanız varmış.. Allah sağlık sıhhat verdikçe daha güzellerini alırsınız inş. geçmiş olsun çok çok..
Çooook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.. İnşallah daha güzeli tekrar olur cana birşey olmadığı sürece..
daha iyisini alırsın, daha güzelini yaparsın. araçlarımızı hepimiz çok seviyoruz ve sakınıyoruz ama kimsenin canından daha kıymetli değil.
çok geçmiş olsun.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Mert büyük geçmiş olsun..Allah daha büyüğünden korusun derler ya bundan büyüğü de olamaz zaten..Aracın için gerçekten üzüldüm,emek verdiğin birşey yok yere yitip gitmesi gerçekten anlatılamaz bir duygudur,az çok anlayabiliyoruz seni..
Ama herşey bir yana can'larınız kurtuldu buna şükret bence.Arabanın biri gider biri gelir,ama can'larınız yansaydı,ne kasko kurtarırdı nede başka birşey!Ki senin dışındaki 2 kişininde hayatını kurtarmışsın,Allah'ın sevgili kuluymuşsun derim başkada birşey demem..Ama bugün ama yarın illaki bir yerden bunun karşılığını alırsın merak etme sen...Yeniden büyük geçmiş olsun kardeşim..
Beni yanlış anlama ama işte buna şükretmelisin.. Üzme dostum kendini.. Olacağı engelleyemiyoruz zaten.. Canına gelmemiş ya gerisi bir şekilde halollur..
Gerçekten fotoğrafları görünce tüylerim ürperdi.. Tekrar tekrar geçmiş olsun.. Verilmiş sadakanız varmış.. Allah hepimizi beterinden korusun..
çok geçmiş olsun ....
Çok geçmişler olsun ne desek boş ama birde kaskonuzun olmadığını düşününGelen parayla gene bir şekilde alırsınız belki böylesi olmaz ama genede olur.
Kimsenin canına birşey olmamış o önemli.Tekrar geçmiş olsun..
çok büyük geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin daha iyisini yaparsın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)