kesinlikle çok doğru, bizim ülkemizde nedense yurtdışı örnek alınırken hep eksik olarak alınyor, adamlar bu sistemi oturtana kadar önce altyapılarını tamamlamışlar. Bizde böyle bir şey var mı yok tabiki
Printable View
gecen bısey dıkkatımı cektı, polıs benı durdurdu egsoz yüründen evraklarımı aldı, o sırada onumuzden bı kamyon gecıyor kı sormayın agzınakadar yüklü neredeyse devrılecek yan gidiyo arac, ne stop lambaları yanı yo nede park direk olume neden yanı adam, dedım bak benım egsoz adam oldurmez ama su aracın durumuna bı bak ya dedım hesapta benı baglayacaktı 62 tl yazdı bıraktı... neler goruyorus neler adamlar sadece bızım egsoza cam flımıne kıtlenmısler ya...
Acaba egzozdan bağlanınca da prim ödeyecek miyiz :D
hastasıyım şu kurulan ''komisyonların'' ve yapılan ''incelemelerin''
ya trafık kanunu hıkaye arkadaslar adamlar demiş ne yapsakda amerıkaya gıtsek gidelim trafık kanununu ınceleyelım nasılsa bızım kazlar kumesde habire yoluyoz onların paralarla gider yer gezer geliriz olay bu kanun hıkaye yani
asfalt kalitesinin cezalar la tabiki bir alakası yok. neden bizde almanya veya italya gibi avrupa ülkelerinin asfalt kalitesini memleketimizde göremiyoruz. neden yatırım yapılmıyor, neden sadece caydırıcı önlemler geliyo. demek istemiş arkadaş ben öyle anladım.
o kdr şey yapıyolar ama hala yaptığımız işlemleri ruhsata işletemiyoruz neymiş yasak
yurt dışındaki yolları asfalt ı bizim ülkemizde kullansınlar kabul ;)
ABD'ye özentiye almanyaya özentiye devam türkiyem !
Oradaki trafik şartları yol şartları ülkemizdekiyle aynı mı?
Önce biraz karayollarına önem verin sonra bu kuralları düzenleyin ;)
bırde benzın fıyatlarınıda normale ındırsınler ben vergıyı 3 katı odemeye razıyım
Küçük çekmece köprüsünden sonraki sağ şeritte italyan çukuru var sakın girmeyin !!!
Yazdan beri öylece tümsekler çukurlar ne ararsan var ! Muhallebici başkandan sütlaç gibi asfalt kardeşim. Yazık çok yazık... Tamam kurallara bağlı olmayı seviyorum ama bunun alt yapısı olmadan biraz ta..k geçer gibi olmuş.
ilk önce adam gibi yamasız düzgün asfalt ve aydınlatma sistemi yapsınlar güzel sistemli kavsaklar ve eğimi doğru olan virajlı yollar yapsınlar sonrada eğitim sistemine el atsınlar sürücü kurslarıyla is birligi yapıp ehliyet alan kisinin 4-4 lük olmasını sağlasınlar ondan sonra bu komisyonun kararına eyvallah..
boşa konusuyoruz zaten,bu adamların amacı da belli yani para para para.
allah belalarini versin coluk cocuklari da trafik kazalarinda sakat kalsin insallah bu kadar diyorum hic bir iyi niyetim yok bu sperm beyinli ummetci serefsizlere
gaipten sahte cezalarla insanların primleri şişirilmez umarım. avrupalılasmadan öte para kazanma amaclı bi gelişme oldugu ortada.